- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Milyen házat vegyek?
- 3D nyomtatás
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alcsa
senior tag
válasz
Csokilama #38377 üzenetére
Hello!
Köszönöm a tanácsot, de mint mondtam, nem célom javítani a hőmérsékleteket, csak akartam valamit változtatni és ez lett volna a legkönnyebb. Amúgy letettem róla, ha kivettem volna, vissza már nem tudtam volna rakni, szóval bocs mindenkitől aki várta.
És toronyhűtő ellenes vagyok, mert azzal az alaplap nem kap levegőt, vagy csak nagyon keveset kisegítő venti nélnkül.
Amúgy idle így néznek ki a hőfokok:
Új hozzászólás Aktív témák
- PS Plus előfizetések
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest