Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HookR

addikt

válasz AxBattler #28802 üzenetére

"...de a rövidebb élére állítva várható a legrövidebb élettartam. Dunno, ne kérdezd, ezt mondták."
    Ez márpedig magyarázatért kiált, mert amennyire tudom, amíg vízszintes, vagy függőleges tengely mentén van elhelyezve, addig nincs gond. - Does Hard Drive Orientation Affect Its Lifespan?

"Néztem az új tervedet, nagyon tetszik, sokkal átgondoltabb az előzőnél..."
    :R

"...de én alulra, fektetve raknék két 3.5-ös HDD-t..."
    Egymás mellé keresztben, vagy egymás fölé? Előbbi a ház szélességét, utóbbi a magasságát növelné még számottevően.

"...a ház elejébe pedig 1-2 ventit..."
    Ez esetben a perforáció miatt ugrana a minimalista előlap. Még ha az alaplapi tálca jobbra is megy ~20mm-t (2,5"-es meghajtó a 3,5"-es helyett), egy darab 120mm-es venti akkor is csak úgy férne el ha az alaplapi tálca a korábban látott módon élhajtásokkal kikerülné; vagy nőne a ház szélessége (~1cm-t). Ha pedig 2db 80/92mm-es venti menne előre, akkor az alsó a bővítőkártya ház előlapjáig történő előrenyúlását (max. 210mm-es nyákhossz) gátolná meg.

"...a 2.5-ös HDD-k helyett (azok mehetnének az alaplapi tálca alá, ahol most a 3.5-ösök vannak, 3 is elférne ott.)."
    Ha az alaplapi tálca egyenes marad, akkor igen. Viszont akkor új helyet kellene keresni a Dell DA-2-es adapter tápcsatlakozásának, mert a ház jobb hátsó nyúlványának vékonyodása esetén nem férne el.

Nem véletlenül írtam korábban (#26848), hogy: "Sokat merengtem, hogy ne váltsak-e 3,5"-es merevlemezhellyel nem rendelkező, kisebb kuckóra, ám végül arra jutottam, hogy felborulna az alkatrészek elrendezésének kényes egyensúlya, láncreakciószerűen kompromisszumok hadát magával rántva."

Új hozzászólás Aktív témák