Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mpeti3

csendes tag

válasz mpeti3 #25342 üzenetére

Üdv Mindenkinek!

Végülis összeállt a konfig:
    Gigabyte GA-F2A88XN-WIFI
    AMD A10-5700
    Corsair Vengeance 2x4GB 1866MHz
    Kingston HyperX 3K 120GB
    Be Quiet SFX Power 2 300W
    Bitfenix Prodigy

Össze is pattintottam, és a következő problémák merültek fel:

Az első hogy Termalright Macho hűtőm nem fér el, mert nagyon közel vannak a RAM slotok, szóval szerintem még akkor se férne be, ha alacsony RAM-ok lennének az alaplapban. Viszont venti nélkül simán odaférne... Arra gondoltam mi lenne ha úgy használnám? A hátsó venti az nagyon közel lenne a bordához, sztem kb 1cm lenne a hely köztük... gondoltam lehet még így is jobb lenne mint a gyári hűtő, de nem tudtam hogy meglépjem-e a dolgot, gondoltam előbb megkérdezem hátha valakinek van már ilyen tapasztalata vagy mondotok valami okosat. A gyári hűtővel a BIOS-ban olyan 47 fokot mutat CPU-ra én azt eléggé sokallom, persze lehet csak hozzá vagyok szokva a Macho-hoz.

A másik gondom pedig, hogy valami cicereg. Cicereg meg néha elkezd kerregni is, mint amikor írsz a winyóra, csak nyilván sokkal halkabban. Én úgy hallom, hogy az alaplapról jön valahonnan, ez mi lehet, most kezdjek el aggódni, vagy küldhetem is vissza a cuccot, vagy mi van ilyenkor? :(
    Igazából, ha rajta van a ház oldala, akkor nem hiszem hogy zavaró lenne, de most így ahogy beizzítottam aztán ment egy kicsit a gép, egyszer csak figyelmes lettem erre és eléggé zavar hogy mi lehet.
    Nem volt nagyobb terhelés alatt csak böngésző ment még meg telepítgetések.
    Olvastam ezt az írást, de gondoltam azért megkérdezem, mert én még nem tapasztaltam ilyesmit.

Előre is köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák