- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpeti3
csendes tag
válasz
mpeti3 #25342 üzenetére
Üdv Mindenkinek!
Végülis összeállt a konfig:
Gigabyte GA-F2A88XN-WIFI
AMD A10-5700
Corsair Vengeance 2x4GB 1866MHz
Kingston HyperX 3K 120GB
Be Quiet SFX Power 2 300W
Bitfenix ProdigyÖssze is pattintottam, és a következő problémák merültek fel:
Az első hogy Termalright Macho hűtőm nem fér el, mert nagyon közel vannak a RAM slotok, szóval szerintem még akkor se férne be, ha alacsony RAM-ok lennének az alaplapban. Viszont venti nélkül simán odaférne... Arra gondoltam mi lenne ha úgy használnám? A hátsó venti az nagyon közel lenne a bordához, sztem kb 1cm lenne a hely köztük... gondoltam lehet még így is jobb lenne mint a gyári hűtő, de nem tudtam hogy meglépjem-e a dolgot, gondoltam előbb megkérdezem hátha valakinek van már ilyen tapasztalata vagy mondotok valami okosat. A gyári hűtővel a BIOS-ban olyan 47 fokot mutat CPU-ra én azt eléggé sokallom, persze lehet csak hozzá vagyok szokva a Macho-hoz.
A másik gondom pedig, hogy valami cicereg. Cicereg meg néha elkezd kerregni is, mint amikor írsz a winyóra, csak nyilván sokkal halkabban. Én úgy hallom, hogy az alaplapról jön valahonnan, ez mi lehet, most kezdjek el aggódni, vagy küldhetem is vissza a cuccot, vagy mi van ilyenkor?
Igazából, ha rajta van a ház oldala, akkor nem hiszem hogy zavaró lenne, de most így ahogy beizzítottam aztán ment egy kicsit a gép, egyszer csak figyelmes lettem erre és eléggé zavar hogy mi lehet.
Nem volt nagyobb terhelés alatt csak böngésző ment még meg telepítgetések.
Olvastam ezt az írást, de gondoltam azért megkérdezem, mert én még nem tapasztaltam ilyesmit.Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Asrock B360M Pro4 microATX - elkelt TheCrafter22 kollégának, értékelésre vár
- Corsair vengeance RGB 2x8 GB 3200Mhz
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- SzoftverPremium.hu
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged