Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sb

veterán

válasz Mercutio_ #21177 üzenetére

Hát az ilyen jellegű kompatibilitás szerintem 1:1000000 esélyű. Két otthoni házamnál már megnéztem egyszer, de nem lehetett volna cseréli. A Feel-t még konkrétan nem néztem.

Tudom, hogy el lehet adni... max marad az. Csak gondoltam így 3-4 év után szétnézek hátha van egyszerűbb megoldás: egy nem túl nagy, lapos, 3.5-ös HDD-t fogadó USB3-as ház. Hát olyan nagy kérés ez?!?!? :DDD

HookR, igen láttam, de őszintén szólva rá sem kerestem, mert alig kapni itthon őket. Viszont ahogy látom ML05 van és nem is horror áron. Kár, hogy elég magas.

Regger: Távoli terv.
    Nálam marad az A6 most mert hozza ugyanazt, mint az 5350. Ha tényleg befért volna 25W-ba kompletten akkor jó lett volna mert úgy több HDD-t elbírna a rendszer kényelmesen, de talán még az is bele fog férni az A6 mellett is.

Otthonra, szülőknek keresnék valami mást a 880G+Sempron @X2 helyett. Oda sincs szükség igazából semmilyen többletszolgáltatásra, megfelelne a mostani is, de pár apróság miatt a csere sem lenne rossz. Főleg a ház/körítés/fogyasztás miatt gondoltam: A TFX táp nem hangos, de azért van hangja, USB3 nincs rajta, egy élet átmásolni a filmeket. Fogyasztásban itt is gondoltam, hogy 15-30W-ból meg lehetne úszni Bay Trail-el vagy Kabinivel.
    Na ide lenne jó valami hasonló felállás. Bay Trail sincs még elvetve, de végül is a fogyasztáskülönbség nem jelent annyit, hogy emiatt a Kabinit kizárnám. Tetszik ez a beépített tápos lap.

szerk: De amúgy időm sincs most rá, majd talán év végén... csak gondoltam azért rákérdezek házakban mi most a felhozatal.

Új hozzászólás Aktív témák