Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Thocy a ZAGY

tag

válasz Nferi1 #1316 üzenetére

Mondjuk nekem egy passzív hűtésű D510-es dual atom procis alaplap van csak benne, egy 3.5"-os 1.5TB-os WD winchesterrel és egy NEC DVD íróval, szóval túl nagy tehelést nem jelent az Inwin 120W-os tápjának, de én még egyszer sem hallottam a hangját, szerintem ennyi terhelés (minden maxon talán ha 45-50W lehet) nem elég neki, hogy beinduljon az aktív hűtés.

A gyári hűtőt én meg sem hallgattam, hanem kicseréltem egy Englide 8cm-esre, de arra figyelj, hogy az alap gyári hűtő keskenyebb, mint az átlagos házhűtők, ezért lehet, hogy útban lesz néhány kondi (nekem is hozzáér a keret néhányhoz, de az még nem gáz).

A gépből gyakorlatilag csak a winchestert hallani, de azt sem nagyon, illetve az Englide ventit esetleg, ha a közvetlen közelébe hajolsz, de fél méterről már nincs hangja, csak a HDD-nek olykor, de nem zavaró (csendbuzi vagyok különben :D ).

Egy Core 2 Duo E6300 (ez még az eredeti 1.8GHz--es) után meglepően használható a kétmagos atom proci, a mindennapi használat során (net, webszerkesztés, szövegszerkesztés, táblázatkezelés) gyakorlatilag nem veszem észre a különbséget. Igaz, nem játszom 5-6 évnél újabb játékkal és HD videókat sem nézek, ha olykor tömörítgetni kell valamit, akkor pedig ráérek kivárni.

• Geree

senior tag

válasz Nferi1 #1316 üzenetére

proci hűtőből belemegy elvileg a gyári (a procim csak hétfőn jön.. :((( ) de valószínűleg csere lesz egy Big Shurikenre, az elvileg befér.

a tápot még nem hallottam...így hogy proci nélkül kapcsoltam be a gépet, alapon nem is indult el a ventije egy ideig..utána gondolom kis fordulaton ment, mert még ott se hallottam..
    ami negatívum, hogy nem adtak a házhoz slim dvds előlapot, így ott van egy "lyuk" amíg nem kerül bele valami slim dvd...

szerk: jameg a 8centis venti az oldalán kicsit hangos volt számomra és csak 2cm széles ami ritkaság...bár van egy Coolink swif2 80L ami ekkora, itthon még nem láttam..ezért vettem bele egy swif2 80P-t ami ugyan 2,5 centi vastag de minimális faragással pont befér még.

Új hozzászólás Aktív témák