- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
- Autós kamerák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zotyesz66
őstag
válasz TESCO-Zsömle #12325 üzenetére
Hát, Trinity... én nem tudtam tovább várni. Még tavaly csináltam nejemnek egy Brazos gépet, amely vitézül teljesített idáig, csak már panaszkodott a drágám, hogy lassú neki, amit valahol meg is értettem. De gondoltam, várok Trinityre. Mivel azonban a notebookok sem akarnak jönni, olyannyira hogy egy nyomorult teszt nem volt idáig a pH-n, sőt itthon sehol sem, Ivy Bridge viszont unalomig, besokalltam és beruháztam egy Llano-ra. Hát most kíváncsi leszek, mennyire jön be neki. Az OEM Win7 nem is kért újraaktiválást, ezt mondjuk furcsállom, nem találkoztam még ilyennel (mondjuk Asrock Mini ITX lap mindkettő). Meggyűlt viszont a bajom az SM Bus és az USB3 driverekkel, hiába raktam újra a Catalyst-ot, nem akartak működni, végül kézzel kellett fölerőltetni, kicsit leizzadtam tőle. Viszont úgy tűnik simán megy a kis ViaLAN házban, elég neki a paneltáp. Persze a legkisebb A4 APU, de szegény E350-nél azért vagy 3X gyorsabb.
-
imibogyo
veterán
válasz TESCO-Zsömle #12325 üzenetére
Miért lepődsz meg? Ez nem volt a listádon?
Még a híréhez is hozzászóltál.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Óra topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Banggood
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Opel topik
- Home server / házi szerver építése
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI H81M-E33 Alaplap H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HyperX Fury RGB 3600 MHz CL17 2x8 GB
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- AKCIÓ! ASUS Z97-AR Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HyperX Fury RGB 3600 MHz CL17 2x8 GB kit
- 1155 foglalat mikro ATX vagy Mini ATX alaplap 4 memóriahely
- Keresem! CRUCIAL 32GB DDR4-3200 CL22 SODIMM laptop memória
- Új 8GB 1600MHz 1,35V DDR3L és 1,5V DDR3 laptop RAM-ok, ingyen (Fox)posta másnapra
- HP OEM/CUSTOM 775 alaplap + hozzátartozó front panel I/O TESZTELETLEN
- GIGABYTE 970A-UD3 REV1.2 TESZTELETLEN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest