- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kompakt vízhűtés
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
imibogyo #12326 üzenetére
Nem. Igazából a Zotac is csak mostanában került fel, mert túl fapados.
Átalakító nélkül ezt rá se tudom dugni semmire. TV-n és Monitoron is csak HDMI van.
Ej, ha mindenre emlékeznék, amihez hozzászóltam, már sokkal előrébb lennék...
zotyesz66:ION-om van. Ez se gyengébb, mint a Brazos, csak kevesebb eljárást támogat. Tudom, hogy lassú, ezért is nézelődök Llano-t. Ez csak egy lehetőség. Az "olcsó" megoldás. Ha sikerül megvennem a kínai házat, akkor úgy is kevés lesz még a 6 port is, szóval tökmindegy. Ahhoz már mindenképp kellene vezérlő, ami valszeg egy olcsóbb 1-portos SAS lenne, mert egy 4 portos SATA semmivel sem olcsóbb.
Majd elválik. Azon is sok fog múlni, hogy mennyi pénzem marad erre az egészre, illetve mennyiért megy majd el a lapom.
Új hozzászólás Aktív témák
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest