Hirdetés
- Gaming notebook topik
- A GTX 1650 Ti Mobile-lal mérhető össze a Radeon R890M
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sajtosbeats
csendes tag
válasz
zsendi #25915 üzenetére
zsendi: elég hangos, sokkal durvább mint a dudával csak nem jön át a videón a fülsüketítő frekvencia (avagy le volt véve a hang, mert koncikat szoktam videózni)
egyébként szerintem bármi megszólal az meglepő (és erre van), mert nem jellemző hogy robiban lenne ahogy én tudom.Bati: igen, akkor is. úgy van beállítva a dőlésszög kapcsoló (irányba), hogy minimális lökdösésre is bekapcsol.
az a hátulütője, ha leér egyenesbe akkor már nincs dőlése a robinak akkor már nem riaszt. tehát ha lökdösik, vagy leveszik stenderről akkor 20 mp-ig hallatszik ez (csak lekapcsoltam a szomszédok miatt) utána abba marad. annál akinél oldalsztender van kicsit jobb a helyzet, mert akkor úgy kell beállítani hogy ha oldalirányból egyenes fele mozdul akkor aktiváljon, akkor 20 mp után is újraindul.
maga az eszköz 4e, mi plusz hangszoróztunk 3e-ért és nem dudára lett kötve. ez már csak azért is mert a dudának volt valami ellenállása, amivel nem akartunk szórakozni. plusz külön kulcsos kapcsolót (2-3e) építettünk be és nem a gyujtáskulcsra reagál, mert ahhoz meg mi viszont nem értünk, nem akartuk végig kiszedni a kábelezést és kiméricskélni. ezen kívűl sok kábel, elosztó
tehát mi az analfabéta verzióba nyomtuk ezért voltak "fölös költések", de így nem kellett hozzá olyan aki ért hozzá, mindimális tudással összerakható.
erről lesz majd cikk is a blogban, meg leírom a hátulütőt is (a fent említett dőlés meghatározhatósága)
[szerk.] kellett egy kb 500 Ft-os műszerdoboz amibe belement az elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- A GTX 1650 Ti Mobile-lal mérhető össze a Radeon R890M
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- Parfüm topik
- The First Berserker: Khazan
- Háztartási gépek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Lexus, Toyota topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC, 168e km, fapad, Alkuképes
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest