Hirdetés
-
PROHARDVER!
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
GS_Laja
csendes tag
válasz
outsiheder
üzenetére
Nem haragszom, inkább a tehetetlen düh ami nem tesz jót az idegeimnek

Sajnos az ügyfélszolgálat nyitva tartása alatt én dolgozom.
Ezért mire hazaérek már nem tudok velük beszélni.
De ha legközelebb nem lesz net, akkor megteszem amit ajánlottál.Bár én kínomban arra gondoltam, hogy kicseréltetem a modemet hátha az a rossz.
"Tehát arra kérd meg őket, hogy indítsák újra a kábelmodemedet, ha tényleg jónak tűnik náluk, akkor ezt meg tudják tenni, a ledeken látszik, ha újraindul, és meg fogsz lepődni újra lesz neted, anélkül, hogy a routerhez hozzányúlnál/újraindítanád
De ettől még korán sem biztos, hogy rossz lenne a kábelmodem."Ha ez az eset előfordulna, akkor mi lehet a hiba?
A log filéből nekem az a gyanús hogy a szolgáltató DHCP-je nem osztja ki az új IP-t miután lejárt a lead time.
Ezért " ragad be " a régi ip amit a router utoljára kapott és ezért látom a connected állapotot annak ellenére, hogy valójában nincs net.
De lehet hogy ez az egész csak hülyeség, nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- bambano: Bambanő háza tája
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- BIOS topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- További aktív témák...
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest