- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RAM topik
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Notebook hibák
- Projektor topic
- Apple MacBook
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
nviktore
csendes tag
Sziasztok!
Az itthoni halozatom egy Linksys WAG54GS ADSL modem/WiFi router/switch-bol es egy Linksys WRT54GL-bol all. Jobb kombinaciot ezert a penzert nem lehet talalni.
A wrt54gl egy szanaszet konfiguralhato router amivel szinte mindent be lehet allitani amit a nagyokkal, nekem a DD-WRT v24 RC-5 (11/22/07) std firmware van fenn, a std azt jelenti hogy a fullos csomag, az rc-5-os pedig stabil.
Tudom allitani a teljesitmenyt, kliens bridge modban hasznalom es egyszerre wds modban is!!!
Nagyszeru egyseg, erdemes a gyari firmware-t lecserelni hogy ki tudjad hasznalni a lehetosegeit.
Az L-verziot nem tudod megsemmisiteni szoftveresen, ha nem megy fel a firm, probald tftp-vel (pl PumpKIN), ha kell tobbszor is es tuti menni fog. En igy frissitettem nemetrol angolra, majd tomato-ra, majd ddwrt-ra, nekem ez jon be a legjobban, de minden attol fugg mire szeretned hasznalni, a tomatonal pl sokkal tobb monitoring es accessing beallitasi lehetoseg all rendelkezesedre...
Mindenkinek csak ajanlani tudom, ossze sem lehet hasonlitani a "hasonlo" termekekkel amit a piacon talalnak!!!
V.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- RAM topik
- LEGO klub
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Párizsi ősz, új Huawei órák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 24GB 1000GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest