Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• cibethiena

csendes tag

Sziasztok!

Beruháztam kb 1 hónapja egy WRT54G routerre, mivel a régi router kaki volt. v7es verziójú, firmware-t nem nagyon találni hozzá. A Wifin WPA titkosítás van, dinamukis DCHP server, uPnP bekapcsolva. A következő problémám van: Ha a router rosszul ébred reggelenként, akkor wifis kapcsolat után eldobja a netet, az utp-n kereszül kapcsolódó gép pedig, kiírja, hogy nincs hálózati kábel bedugva, azaz szerintem a DCHP server újraindul. Eleinte csak akkor csinálta ha wifin keresztül akartam MSN-ezni, de mostmár randomban nyomja, sőt tegnap este amikor csak msn-eztem és böngésztem is többször ugyanez a hiba lépett fel, dchp server restart.
    Van valakinek valami ötlete, hogy lehetne ezt orvosolni? Static dhcp eléggé fapados megoldás lenne, remélem van ennél jobb ötlet is :)
    Egyébként eleinte tökéletesen működött a router, aztán bekapcsoltam a logolást, elkezdett szarakodni, úgyhogy pár óra múlva ki is kapcsoltam. Mást nem változtattam.

Köszi előre is, uff

szerk.: elolvastam az összes hozzászólást, de megoldást nem nagyon láttam erre.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák