Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen videókártyát?
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- Monitorkalibráló eszközök
- Androidos fejegységek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
girnyau
tag
Szia!
Most elgondolkodtattál azon, hogy lehet nem is a routerrel van gond hanem a noti nem tud visszafele ekkora távot átsugározni? Ilyen előfordulhat? És én azt hogy tudom kiszűrni melyik a leggyengébb láncszem
? Amit láttam írtad, hogy az antenna csere megoldás a vételre is. Már bocs hogy ilyeneket kérdezek, lehet valakinek ez egyértelmű, de nekem az első wifis dolgom. Szerintem megkockáztatok egy antennát, veszteni biztos nem vesztek vele. Ha nem megy akkor még esetleg marad egy kis teljesítmény növelés persze határokon belül és ha úgy se akkor így jártam
. Ja és még egy kérdés az eredeti firmware-ben lehet valahogy sávszélt korlátozni vagy sem. Ha nem akkor melyik firmwaret érdemesebb feltenni (tomato vagy dd-wrt? ).
Ja és már azóta sikerült megnéznem tényleg olyan az antenna csati és széttekerhető úgyhogy a G-s antenna jó ehez is (méret meg minden fasza).
Köszi a segítséget!
Csáó!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen videókártyát?
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Forrmell.enn
- Formula-1
- További aktív témák...
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Számlával, Garanciával! Samsung 860 PRO 2.5 256GB
- ÚJ! 2db.KIT! DDR4 Kingston HyperX Savage 2400MHz 2x16GB Kit - HX424C12SB2K2/16
- Samsung Galaxy Tab S7+ 5G
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
? Amit láttam írtad, hogy az antenna csere megoldás a vételre is. Már bocs hogy ilyeneket kérdezek, lehet valakinek ez egyértelmű, de nekem az első wifis dolgom. Szerintem megkockáztatok egy antennát, veszteni biztos nem vesztek vele. Ha nem megy akkor még esetleg marad egy kis teljesítmény növelés persze határokon belül és ha úgy se akkor így jártam