Hirdetés
-
PROHARDVER!
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
girnyau
tag
Szia!
Most elgondolkodtattál azon, hogy lehet nem is a routerrel van gond hanem a noti nem tud visszafele ekkora távot átsugározni? Ilyen előfordulhat? És én azt hogy tudom kiszűrni melyik a leggyengébb láncszem
? Amit láttam írtad, hogy az antenna csere megoldás a vételre is. Már bocs hogy ilyeneket kérdezek, lehet valakinek ez egyértelmű, de nekem az első wifis dolgom. Szerintem megkockáztatok egy antennát, veszteni biztos nem vesztek vele. Ha nem megy akkor még esetleg marad egy kis teljesítmény növelés persze határokon belül és ha úgy se akkor így jártam
. Ja és még egy kérdés az eredeti firmware-ben lehet valahogy sávszélt korlátozni vagy sem. Ha nem akkor melyik firmwaret érdemesebb feltenni (tomato vagy dd-wrt? ).
Ja és már azóta sikerült megnéznem tényleg olyan az antenna csati és széttekerhető úgyhogy a G-s antenna jó ehez is (méret meg minden fasza).
Köszi a segítséget!
Csáó!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 ( Nikon ) Camo Edition
- HP DesignJet T525 24" (A1) nagyformátumú plotter állvánnyal, újszerű állapotban, Wi-Fi-s
- Precision 5470 14" FHD+ IPS i7-12700H RTX A1000 16GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 11 Pro 256gb - Szép állapot, új kijelző, akku 77%, akár beszámítással
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 100% Akkumulátor
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
? Amit láttam írtad, hogy az antenna csere megoldás a vételre is. Már bocs hogy ilyeneket kérdezek, lehet valakinek ez egyértelmű, de nekem az első wifis dolgom. Szerintem megkockáztatok egy antennát, veszteni biztos nem vesztek vele. Ha nem megy akkor még esetleg marad egy kis teljesítmény növelés persze határokon belül és ha úgy se akkor így jártam