Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Steam Deck
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Na én meguntam a szarakodást a BSD rendszerekkel, miután FreeBSD fórumon előadták nekem, hogy nincs szükségem CUDA-ra, tensorflow-ra meg 10Gbps helyi hálóra, mert hát ők jobban tudják, hogy mire van szükségem. Az sem igazán jött be, hogy egy külön tortúra, amíg rájön az ember, hogy melyik drivert hogyan kell feltenni, hogy egyáltalán bootoljon a rendszer és egy KDE felmenjen, de ez felett még azért át tudok siklani, mert egyszer kell beletanulni. Amit még hiányoltam az az adaptive sync, elvileg a 13-astól lesz benne az is, de nem várom meg, mert 3 hónap alatt kellene összeszórnom egy szakdolgozatot tensorflow-al. Elvileg március vége fele lesz majd a 13.0 release. [link] Megyek körülnézek Linuxok terén is, hátha van valami használható systemd mentes, aminek nincs gondja az adaptive sync-el és a CUDA-val.
Új hozzászólás Aktív témák
- LED világítás a lakásban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Xbox Series X|S
- Battlefield 2042
- Vicces képek
- iPhone-t használók OFF topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is!
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest