Hirdetés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Na én meguntam a szarakodást a BSD rendszerekkel, miután FreeBSD fórumon előadták nekem, hogy nincs szükségem CUDA-ra, tensorflow-ra meg 10Gbps helyi hálóra, mert hát ők jobban tudják, hogy mire van szükségem. Az sem igazán jött be, hogy egy külön tortúra, amíg rájön az ember, hogy melyik drivert hogyan kell feltenni, hogy egyáltalán bootoljon a rendszer és egy KDE felmenjen, de ez felett még azért át tudok siklani, mert egyszer kell beletanulni. Amit még hiányoltam az az adaptive sync, elvileg a 13-astól lesz benne az is, de nem várom meg, mert 3 hónap alatt kellene összeszórnom egy szakdolgozatot tensorflow-al. Elvileg március vége fele lesz majd a 13.0 release. [link] Megyek körülnézek Linuxok terén is, hátha van valami használható systemd mentes, aminek nincs gondja az adaptive sync-el és a CUDA-val.
Új hozzászólás Aktív témák
- VoLTE/VoWiFi
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali navigációs kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- potyautas: Nóta állj!
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest