- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- SSD kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Aktív témák
-
Weareus
addikt
Srácok!
Bocs, ha rossz helyen járok.
Ha valaki tud, kérem, segítsen!
2001-es S80-as Volvo-mban van ilyen Navi-képernyő v. mi. Ma kapcsolgattam a hifi-fejegységen a forrásválasztó gombot és behívtam valahogy a Tv-t, a kis képernyő fel is emelkedett meg bekapcsolt.
Ilyen hangyák háborúja volt rajta, próbáltam valami csatornát keresni, akkor kiírta a sávokat, meg kék képernyő, de végül nem talált semmit.Hová érdemes vinni, ahol életet lehelnek belé, hogy jöjjön valamiféle tv-adás?
Szolgáltatónál elő kell fizetni valami csomagra vagy ilyesmi?
-
Chris82
senior tag
Sziasztok!
Van a feleségemnek egy Citroen C3 2014-es évjárat.
A gyári fejegység semmire nem jó, egy JVC KDR981 BT-t be tudok a helyére tenni?
Mi kell hozzá? A kormányvezérléshez kell valami adapter?
A felső kijelzőt ami az autóban van a gyári fejegységről lehet állítani az újjal tudom majd ezt a funkciót? -
AthlonXP
őstag
Nem ide...
-
korion
senior tag
sziasztok!
2 csatornás 500-750-1500RMS
1000W mélynyomót hajtana.mit ajánlotok?
20-30 ezer körül.
előre is köszi! -
balazska92
senior tag
Sziasztok,! Úgy tűnik az alpine cde 9880r fejegységemben a végfok megadta magát, legalábbis a szaki azt mondta, és nem is javítható, mivel nem lehet beszerezni azt a fajta végfokot. Valóban nem lehet olyat szerezni, tudtok valamit? Vagy vehetek új fejet?
-
xdave
csendes tag
Sziasztok!
A következőben szeretnék tanácsot kérni:
Citroen Xsara (nem Picasso) autómban cseréltem a gyári fejet Pioneer MVH-390BT-re. Most szeretnék továbblépni és hangszóró, valamint mélyláda választásban lenne szükségem tanácsra.
Ami rendelkezésre áll:
- Quadral Traffic A450X négy csatornás erősítő
- Tápkábel
- 1x5m RCA kábelAmit most tervezek venni:
- egy pár komponens szett előre (165 mm)
- passzív mélyládaKérdéseim:
- Mennyire szempont az in-line / external crossover a komponens szettek esetében? A 20-25 ezres kategóriában általában csak a tweeter előtt van egy high-pass filter és ennyi. De azért akad olyan termék is, ahol a mélyközép is filterezett jelet kap. Ez érezhetően javít a minőségen? Azért is vannak kétségeim, mert drágább hangszóróknál is előfordul, hogy csak a tweeter kap egy in-line filtert.- Ezen a szinten (értsd: nem high-end) van bármi szerepe a fáziskúpos kivitelnek?
- A következő komponens szettek közül melyiket választanátok és miért? Valahol olvastam, hogy 90 dB érzékenység alattit nem érdemes, amennyiben fejről lesz hajtva, erről mi a véleményetek?
Hertz UNO K165 (Létezik belőle 170mm-es, az is standard méret? Elképzelhető, hogy befér az is?)
Hertz DSK 165
Impact EF65S
Impact EF66S
Clarion SRP-1723Sesetleg:
GROUND ZERO GZTC 165TX
Alpine SPG-17CSGondoltam még a Gladen Audio ALPHA 165 -re, de 3Ω-t nem támogat a fejegység. Habár később erősítő hajtaná az első szettet is, így gondolom előnyös is lenne akár ez a hangszóró, de jelenleg a bonyolult kábelezés miatt maradnak a gyári kábelek és fejegységről való hajtás.
- Hátsó gyári 130 mm-es coaxial hangszórókat érdemes kikötni, hogy ne rontsák a hangképet? Vagy gyengített meghajtással (fejegységen állítható) maradjanak?
- Melyik mélyládát választanátok és miért?Gladen Audio ALPHA 10ZD
Gladen Audio M 10 ZD
Hertz DBX 25.3 (Ennek kisebb a térfogata valamivel, de mintha kisebb szögben dőlne a hátulja és így kevésbé simulna az üléshez, azaz összességében nem takarít meg több helyet ha jól látom.)
Köszönöm előre is a válaszokat! -
balazska92
senior tag
Sziasztok! 2000-es évjáratú audi a4-be szeretnék egy első komponens szettet. 13cm fér be csak kiemelőkerettel. A gyári hátsó ovál hangszórók egyenlőre maradnának. Clarion DXZ 858 rmp fejegységről lenne hajtva, később valami alap erősítőt vennék. Max 25 ezret szánok a szettre, új és használt is érdekel. Az első ajtókat szeretném valami legalapabb hangszigeteléssel ellátni, erre is mondhatnátok tippeket. Főleg rap zenét hallgatok. Mi lenne az ideális vétel számomra 20 ezer körül? Remélem tudtok segíteni, várom a javaslatokat!
-
csyo
senior tag
sziasztok!
BMW 316i kocsimba szeretnék autohifit.
van benne gyérilag már cucc, de nem jol szol...
Nem vélom, hogy leugorjon a fejem tole, de szoljon szépen, dubogjon a basszus, legyen benne szép kozép és magas hang is,
Psychedelic trance-hez kell, ahhoz mindennek szépen kell szolnia, az benne a lényeg:-)Arra gondoltam, hogy AUX catis kellene, mert akkor az MP3 lejatszomat csatlakoztatnam a lejatszora..
De nem tudom milyen lejatszot tegyek bele, milyen hangfalakat, erositot, stb...
kb 30-50 ezer forintom van erre a projektre
Teljesen hulye vagyok a hanghoz...
Mit tanacsolnatok? -
Evomme
csendes tag
Hello lenne nekem egy ilyen 100W-os szubcsövem és azt akarom tudni hogy mennyit érhet használtan !!
-
fero02
nagyúr
válasz
::Trunks:: #3 üzenetére
-
::Trunks::
senior tag
Hát nem akar beindulni a topik
-
senior tag
Na hát akkor kezdem is ,az én rendszerem miből tevődik össze :
Pioneer DEH 8400MP
Audio System Twister F2 280 2db
Audio System Radion 165 komponens szett
Audio System X--ion 12Plus /28L-es zárt ládában/Phoenix Gold 25mm2-es tápkábelek. /35ös folyamatban/
Soudaband hangszigetelésRöviden,tömören.
-
senior tag
Szobai hifi fórum már van,autó hifit nem találtam!
Itt összegyűlhetnek az autóhifi szerelmesei!
Lehet SQ , SPL , vagy egyszerűen csak hobbiból épített rendszer , bármi!
Sok sikert a topiknak!
Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ukrajnai háború
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Nők, nőügyek (18+)
- Windows 11
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest