Hirdetés
- OLED monitor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
"Rá kellett jönnöm, hogy az egyik legfontosabb kellék az állvány, mindenen lehet spórolni, de ezen nem."
Nos... szerintem meg semmin sem lehet (ész nélkül) spórolni, állványon sem, de fontos a váz, nagyon fontos az obi, a szűrő, a vaku, a kártya (főleg ha elromlik), stb.
Szvsz: mindenes állvány nincs. Ami még elég könnyű ahhoz, hogy utazásra, túrázásra magaddal cipeld, az vagy nem lesz elég stabil, vagy nem lesz elég nagyra nyitható; ami pedig stabil és magas, az nehéz is lesz. Szerintem egyszerűbb kettéválasztani: 1 utazó-állvány, ami kisebb-könnyebb, de nem nyitható túl magasra, viszont kisebb obikkal még stabil; valamint egy magasabb, masszívabb, stabilabb állvány, ha kifejezetten fotózni megy az ember és egy szemmagasságban is stabil darab kell.
Szerk: ha utazóállvány, akkor lehet érdemes ebayről egy jobb kínaival megpróbálkozni. Nekem Weifeng 6615 van egy éve, a QZSD-kről (Q666, -668, -999, -1000) is egész jókat hallottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Windows 11
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Eredeti játékok OFF topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest