Hirdetés
- Szegmenses LCD kijelzőt használnak a DeepCool új vízhűtői
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Nem igazán reklámozott képesség lesz az új Arc sorozat legnagyobb előrelépése
- Legalább 200 kínai cég kerülhet az USA új szankcióinak célkeresztjébe
- Egyelőre nem hozta meg az áttörést a Qualcomm PC-s rohama
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Egyelőre jegeli az Intel felvásárlását a Qualcomm
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sutirablo
csendes újonc
válasz Szikravadász #34339 üzenetére
TPU-hoz nem feltétlenül szükséges direct drive. Én egy stock Ender 3-al (alaplap lett csak cserélve egy SKR mini e3 v2-re) 95A TPU-t simán nyomtatok, Cura generic TPU profillal.
@mindenki: Még Mr.Csizmás ajánlására rendeltem egy Ender 3-at (utólag is köszi). Egy ideje olvasgatom a topicot és sokszor hasznosabb, mint egy random reddit thread, mert itt lehet többféle véleményt olvasni, nincs akkor csőlátás.
Sziasztok!
-
Reggie0
félisten
válasz Szikravadász #37735 üzenetére
Az osszeakadasra az en megodlasom az eros feeder es a feeder bemeno oldalan is PTFE cso kell. Igy ahogy fesziti a dobot, ugy a PTFE csovet is belepreseli a gubancba, ami miatt kiugrig egy ido utan. Amiota ott van a PTFE cso a feeder bemeneti oldalan, azota meg nem volt olyan filament tekercseles, ami elakadt volna.
Ma este megjott az alzaboxba, amugy valoban elegge kesze-kuszanak tunik elso ranezesre is.
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
válasz Szikravadász #39426 üzenetére
Jó az észrevétel és a figyelemfelhívás. Ha én is jól értem, akkor az enyém (abból a Filanorás termékelnevezésből legalábbis, amit leírtam) az következik, hogy "csak" fluoreszkáló és nem foszforeszkáló(?). Nem tudtam egyértelműen értelmezni ezt a "Glow in the dark" dolgot, mert valahol mindekettő azt teszi; a sötétben világít egy ideig (vagy tévednék?).
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
t72killer
titán
válasz Szikravadász #39443 üzenetére
Láthatóban Foszforeszcens anyagból (ami "félreteszi" az elnyelt energiát kicsit későbbre) kevesebb van. És ezekszerint az egyik legjobb pont egy kemény kristály.
Fluoreszcens, ami szimplán "lefordít" egy magasabb energiájút alacsonyabbra, egy rakás, sok szerves molekulával: pl rahedli tengeri élőlény csinál ilyet.Fluoreszcens filákhoz be kell tervezni egy kék v UV led-et a nyomtatott tárgyba, h vagányul nézzen ki
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
mumtaz
senior tag
válasz Szikravadász #39450 üzenetére
"Igaz, az világított éjjel-nappal (és a viselője is)"
Ezt aláírom. Gyerekkoromban nagyapám fényénél nézegettük a képeskönyvet.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz Szikravadász #39450 üzenetére
, noigen, sminket is csináltak belőle, ha jól rémlik
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
axlfsi
veterán
válasz Szikravadász #39443 üzenetére
Köszönöm, hogy tisztáztad nekem. Egyértelmű, hogy az utóbbiból vettem, azaz így már nem aggódok a nózi miatt
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
válasz Szikravadász #39455 üzenetére
Én is pont erős 2 éve kezdtem egy E3V2-vel (még mindig megvan, nagyon baba és aludni lehet tőle 2 méterre, olyan halkká tettem),... és nem, nem akarok már gyantáz is ... de azért áruld el, ez a kombó így mennyi kopelyka volt akkor? (csak, hogy tudjam mi az a nagyon jó ár, ha majd velem is szembe jön legközelebb )
Köszi!˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Szikravadász
csendes tag
Sziasztok!
Erre valaki? -
fabula
őstag
Én is vettem egyet, előírás szerint beszinteztem egy papírlappal, egy tizedet vissza, Z null beállítása és működik. Amikor nem sikerül egy nyomat, akkor én hibáztam, kicsit új még nekem ez a sok "támaszték" és a "fejjel lefelé" nyomtatás.
Ami kell szerintem: képernyővédő fólia az LCD-re (nekem most jött meg, holnap teszem fel és újra kell szintezni), tartalék FEP fólia, szűrőpapír a gyanta visszaöntéséhez, gumikesztyű, valami lágyabb szilikon lehúzó lap a FEP tisztításához (ilyen gépkocsi ablakfólia ragasztáshoz való jó, szintén most jött meg, ugyan is a hozzá adott műanyag kaparó megcsikarhatja a FEP-et tisztításkor), pár mikroszálas kendő a FEP-hez és a tálcához, isopropil alkohol a FEP és a tálca tisztításához (én vizes gyantákat vettem, de ehhez is kell a végén a vizes lemosás után), egy kisebb fedeles műanyag dobozt vettem mosónak, meg vettem egy szettet az Amazonról UV lámpával és egy fényre forgó kis tartóval szárítónak, vettem még két kb. 1 cm peremű szilikon "tepsit", ezen van a nyomtató meg a gyantás tartozékok, ha lecsöppen a gyanta könnyű tisztítani, na meg sok-sok papírtörlő kell még . Azt hiszem ennyi, amit én eddig beszereztem hozzá. Ezek nem drága dolgok, de kellenek a gyantás nyomtatáshoz. Na meg sok gyanta kell, ha dolgoztatod, az már nem annyira olcsó.
Én eddig meg vagyok vele elégedve, apró dolgok nyomtatására egész jó, 0,05-ös felbontással szépen nyomtat.
Amit még nem próbáltam, az a festés, ahhoz még venni kell majd megfelelő alapozót és festékeket.[ Szerkesztve ]
-
fabula
őstag
válasz Szikravadász #39523 üzenetére
A 6,23 inches a jó rá. a vastagsága mindegy, mert úgy is újra kell szintezni a képernyővédő felrakása után. Én 0,1-eset vettem, de nem szándékosan .
-
fabula
őstag
Elnézést, az előbbiből lemaradt és már nem tudtam szerkeszteni.
FEP-ből a gyárit vettem, az 0,15-ös, gondolom a kicsit vastagabb talán erősebb és nehezebben szakad ki. -
Reggie0
félisten
Foleg a nagyfelbontasu nyomtatasnal szamit. Minel vekonyabb a folia, annal kevesbe szorodik a feny, igy nagyobb reszletesseget lehet elerni, de ez csak 25um-em XY felbontasnal lesz erdekes, az alap nyomtatoknal (50-75um) nem szamit. Cserebe erzekenyebb a folia, hamarabb elhasznalodik.
Ha azt akarod, hogy tovabb birja a FEP folia, akkor szaraz PTFE sprevel fujd be vekony retegben, es a lift speed ne legyen 1mm/s-nel nagyobb. (vagy 3.5mm/s-nel kisebb, de valoszinuleg nem tud ennyit a nyomtatod.)
[ Szerkesztve ]
-
Reggie0
félisten
válasz Szikravadász #39546 üzenetére
Azt mondjak a tapasztaltak, hogy 60mm/min es 200mm/min kozott serul a FEP a leggyakrabban. Ezen tartomanyon kivul sokkal tovabb birja.
-
Scallion
senior tag
válasz Szikravadász #39546 üzenetére
Csak hogy kellően összezavarjalak a FEP 2 vékonyabb mit a mars 2 fóliája és azt írják hogy tovább bírja . Ami tapasztatom szerint is így van. A saturn és a mars 3 FEP-je tovább bírja nálam. Nem mértem meg ,de a leírások szerint az már FEP 2.
[ Szerkesztve ]
-
Scallion
senior tag
-
Scallion
senior tag
válasz Szikravadász #39569 üzenetére
Ezek kb A5éretü lapok. Neked kell majd levágni a széleit miután ráfeszítetted.. Nem annyi kell pontosnak lenniük.
-
haxiboy
veterán
válasz Szikravadász #39656 üzenetére
Köszönöm, adok neki egy esélyt, a gyárinál csak jobb lehetPremium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
axlfsi
veterán
válasz Szikravadász #39989 üzenetére
Köszi az infókat (a lányok ügyesek )
Egy Sunlu SL-300-at vettem végül tegnap.˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Milyen monitort vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen processzort vegyek?
- Google Maps
- Parfüm topik
- Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 FHD+
- Asztali i7-4790 16GB RAM Asus RX 550 játékra fogható gép
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14,2 M3 Pro 2023 18GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC, I3-10100, 8 GB RAM, 240 SSD, monitor, billentyűzet, egér
- AOC Monitor 27" Q27B3CF2 100 HZ
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest