- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Az NVIDIA vezére szerint a brit AI mögött nincs megfelelő infrastruktúra
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzkz
őstag
válasz
peugeotmate #38609 üzenetére
Fogalmam sincs mennyi ideig lesz ennyi az ára. Én is elgondolkodtam, hogy veszek, mert "szinte ingyen van", és akkor el tudok a gyantással is játszadozni, "kitanulni", de aztán rájöttem, hogy már így is két nyomtatóm van, azok is csak azért, hogy egymást tuningoljam velük
. Meg ez a "veszélyes anyag kezelés", és a vele járó macera se tetszik annyira.
Szóval úgy döntöttem, hogy majd akkor veszek, ha feltétlenül ilyen gyantással kellene kinyomtatni valamit. (Én ilyen kis figurákat, játéktárgyakat, stb. nem nyomtatok... Még Benchyt se nyomtattam soha
Leginkább saját tervezésű nagyobb tárgyaknál használom a nyomtatókat, mint írtam fentebb, leginkább egymáshoz :) )
-
fabula
őstag
válasz
peugeotmate #38609 üzenetére
Amíg el nem fogy
. Szerintem kiszórják a maradék készletetm mert más aok újabb gyanta nyomtató típusuk van és a Mars 2-őt már nem éri meg tovább gyártani.
Szóval ha érdekel, de majd csak később akarsz foglakozni vele, szerintem most vedd meg, ha meg évekig csak állna a polcon, akkor ne vedd meg, hátha leárazzák majd az újabb típusokat is, ha már leállnak a gyártásával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Milyen autót vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kuponkunyeráló
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Revolut
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Futás, futópályák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged