- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- ZIDOO médialejátszók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tarkarongy #33921 üzenetére
Tüzérségi alaplappal csak jó lehetViccet félretéve a Hornet-nél úgy tűnik az Artillery már megtanult egysmást és próbált megbízható, egyszerű szerkezetet készíteni, ami már gyári kiépítésben is jól működik.
Nekem sima Genius van, a következő modokkal:
Alu heatbed, mágnese flex PEI (princore) (a gyári üveglap enyhén hullámos volt nálam)
újfajta Titan heatsink V2 (v4-es X1-en is ez van már, nem menetes hanem sima a heatbreak hüvely)
új POM kerék a Titanba (normális minőségben megmunkált filament fogaskerékkel)
új ALU kar a Titanba (gyári műanyag itt is törik)
titánium heatbreak (ez kurvára megérte)
CNC megmunkált heatblock+új szilikon zokni (csak a nozzle látszik ki)
Mellow NF-V6 Volcano nozzle (a gyári katasztrófa, ez jó minőség és olcsó)
dual petsfang szerű tárgyhűtés 5015 ventivel (ez ABS-ből nyomtatott, vettem készen)
Maga a cucc extrém csendes, teszteltem előtte Ender5-öt meg Eryone nyomtatókat is.
Egy Platsa szekrényben lakik és csukott ajtóval nem hallani ha dolgozik.Volt ezen kívül még a saját hibámból pár döglött dolog: termisztor, egy MKS alaplapon megöltem a termisztor részt, de itt tudtam komplett lapot+kijelzőt venni használtan 25€ért, mert sokan cserélik 32bitesre meg nagyobb kijelzőre. Ezt mondjuk nem értem, a gyári cucc is tök jól működik Marlin 2.0.9-el megy egy BTT-ről portol TFT firmware-rel (most már, az első évben nem volt még normális firmware egyikre se).
Nem számoltam össze a modok árait, maga a nyomtató ~220€ volt 2020 októberében, a modok legalább még ennyi.
Mai fejemmel egy Prusa MK3S-t vennék vagy ha olcsón kellene egy Mini-t, de akkor nem tanultam volna ennyit a 3D nyomtatásról, slicer beállításokról, firmware flashelésről, elektronikáról
-
Bozso68
őstag
válasz
Tarkarongy #33921 üzenetére
Tegnapelőtt jött meg az enyém. Pont az előtted levő hsz erről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Xbox Series X|S
- Megmentené a szemétteleptől a Windows 10-es gépeket a Google
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- EA Sports WRC '23
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo 3
- ZIDOO médialejátszók
- Synology NAS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged