- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hát, szerintem az érintőképernyős bevitel tartósabb lesz, mint a mostani gombos pótméteres csavargatós klikkelős. Szintezésnél kész kín körbevinni a fejet, mire beállítom, hogy melyik tengely, mennyit menjen, milyen lépésközzel, utána meg ugyanez vissza, és be a másik menübe.
Szerintem rohadt kényelmetlen, bár az is igaz, hogy nem kell sűrűn csinálni.
De amúgy abban igazad van, hogy ha le is cserélem, szerintem volna más, ami fontosabb, pl extrudert fémre, meg hasonlók.
Csicsa meg persze, nem képvisel valós értéket, de azért csak szebb egy áttekinthető menürendszer alatt dolgozni, mint ezen a mostanin. Kb 90-es évek stílusa. Bár tény, hogy a nyomatot semmiben nem befolyásolja.Mr.Csizmas
Na igen, de melyik silent board? Nem terveztem még egy Raspberryt is beiktatni. Az mire kell? A közvetlen etetéshez? Olyan board nincs, ami ezt tudja, mert van rajta pár MB ram, amiből tud olvasni? Vagy valami hasonló?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen egeret válasszak?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Óvodások homokozója
- Suzuki topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest