- A hivatalos árnál jóval többe kerülhetnek az új GeForce-ok
- Megágyazott az egyik exascale rendszerének Németország
- Kvantumpontos OLED óriással bővült az INNOCN gaming kijelzőinek kínálata
- 2 TB-osra hízott a Team Group egyik strapabíró memóriakártyája
- Jóval kevesebbet költ a modern gyáraira idén a Samsung
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Vélemény: érdeklődők lehetnek, de nem valószínű az Intel értékesítése
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Micro Four Thirds
- eGPU tapasztalatok
-
PROHARDVER!
Milyen belső merevlemezt vegyek? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dromi
tag
Sziasztok! Mielőtt még azt írnátok rossz topik, végülis itt is meg lehet. Van egy új kérdésem. Melyik a legjobb ingyenes/fizetős töredezettségmentesítő szoftver? Mert tegnap majdnem fél napig ment a CC Defraggler típusa, (807GB & 7% a tr.-ség). Tegnap megcsinálta 5%-ig, erre ma nézem és 7% megint, röhejes. (PURZ 3TB) Amellett meg baromi lassú, még az 500GB-s merevlemezt is sokáig csinálja, nem, hogy a 3TB-t. Legalább 2-3 szoftvert ha lehet. Kösz.
[ Szerkesztve ]
-
Dromi
tag
válasz Marci112233 #61043 üzenetére
Akkor tehetem újra^. Akkor elég az amit a windows befrissít?
-
Dromi
tag
Leformáztam 8 óra (3TB) alatt, de van egy kis próblémám, feltelepítettem win10-t az új ssd-re és átmásoltam 14GB-t elöször 50-100mb /sex-el utána driver booster és most 10-70MB/sec el másol, úgy hogy állandóan ingadozik, akkor most mi történt? 1TB-kell átmásoljak, ez egy fél nap? Mondjuk 110MB-al is megy, de pl-az 450gb-az ilyen 0-bytal indult^.
[ Szerkesztve ]
-
Dromi
tag
Volna még egy kérdésem, első használat előtt (HDD) gyors vagy lassú formázás kell? Vihar előtt meg lehet szakítani a formázást, ha mondjuk lassú még tart?^
-
Dromi
tag
Már megrendeltem a 3TB-t, úgyis lehet megtöltöm azt is^. Az nem baj ha sok a hely^. Kiadás, hát ja, most már minden ki lett cserélve, az alaplap is mert tavaly belecsapott a villám^. Illetve a proci nem, de nem rég vettem még 8 GB ramot, ami baromi drága volt 18k^. Meg a VGA is behallt, az is ki lett cserélve, ha lesz új gép, akkor alaplap ram meg proci kell, meg egy jó vga (2-crossba ha^), a többi meg adott. Mondjuk már tapasztalom, hogy proci lassabb lett, még nem volt húzatva sem, de lehet, hogy ssd is benne van a dologban.^
De még bőven ráérek még 1-2 évet, úgy is baromi drága minden, főleg az új vga-k + a proci^, addig még fejlődik^. Először majd egy új 2k v 4k monitor lesz, A vicc az, hogy tavalyelőtt akrtam újat venni Dell-t 2k-t és akkor az olyan 150 körül volt, azt mondták, hogy ki megy a forgalomból, erre még mindig kapható és az ára is lement^.[ Szerkesztve ]
-
Dromi
tag
válasz hackeeeee #60998 üzenetére
Szia volna egy kérdés még gyorsan ez: [WD-Green 500] Ez viszonytva a PurpleZ az lassú lenne, vagy ugyanolyan kb? Ez a Toshiba mennyire hangos, zúg vagy, néztem, jó árban van. A WD Purple 24/7-ez mire vonatkozik?
Ha ennek 100% a Kondíciója, akkor kutya baja, gondolom, 682 napot ment eddig, meg indulás leállítás 19.2k
Ha az SSD kondicíója 66%- akkor mi van?
[ Szerkesztve ]
-
Dromi
tag
-
Dromi
tag
Nem gondi a WD red a 4-5 év? És a goldnak milyen a hangja? Vagy jobb 250gb ssd+2tb wd gold vagy lehet veszek 500gb-s SSd-t a WD gold helyett, aminek még hangja sincs és akkor mellé egy 3-2 TB PurpleZ az úgyis új, megnéztem ezt a tesztet és halkabb volt mint a red.
Eddig is SSD, aWD green meg elég halk, szóval olyan kell ami halk^^ 500+120gg ssd+2-3tb csendes HDD tökéletes^., Max a venti megy nálam ami hangos^. Ami nincs benne az ajánlásban azzal mi van?
[ Szerkesztve ]
-
Dromi
tag
Ez a WD Red tényleg 4-5 éves? Itt egy video, mert néztem ezt a goldot közben, a Seagate- az milyen?
[ Szerkesztve ]
-
Dromi
tag
Aha, akkor most már én sem éretem^.
Ez a WD Red ez Nasra van kitalálva az nem gond?
A Gold az mért ilyen drága? Ez a gold milyen hangos?
Nekem egy green van meg egy 10 éves samsung (ennek semmi baja, csak ha tömörített mapát teszek rá, egyből 10-30% töredezett lesz , akkor ezekről megy az adat^.
Lehet veszek egy 2 TB-s WD Goldot meg egy 250GB-s SSd-t (500-t akartam), ha nincs ennél jobb ajánlat
[ Szerkesztve ]
-
Dromi
tag
Sziasztok! Múltkor már kérdeztem, de akkor még nem kellett, most viszont már nagyon kéne egy nagyobb HDD. Most végig olvastam a hozzászólásokat is, de el vagyok veszve. Múltkor a WD Purplét ajánlottátok, de látom, hogy ezek a 3-4TB, főleg a 4TB-os sorba behal.
Nekem, olyan kell ami nagyon megbízható, ár nem érdekel, de minőség& ne legyen nagyon hangos az igen, mondjuk néztem ezt a Toshiba t300-t is, viszont ez elég olcsó, ez mennyire hangos és megbízható?
Wd red ez milyen? Otthoni használatra is jó?
Ami a lényeg nekem főleg képekhez kell,film, iso, és torrent. A lényeg a kép, mert ha pl. átraknám 500-1TB-nyi képet, ami hónapók óta megvan és le van válogatva, háttérképekhez, meg a bloghoz (benne van egy csomó időm), nehogy az legyen, hogy bukom az egészet, aztán nézek mint egy idióta^. Szóval a lényeg az, hogy valami nagyon megbízható kell (3-4TB), és tökéletes erre a célra, de ne legyen nagyon hangos, a WD gold az viszont már nagyon drága(meg ez lehet, hogy hangos?, az ilyen 2 TB áráért 3-4 is lehet venni.
A 2 TB meg lehet kevés lenne 50 ezret meg nem adok a nagyobb goldért, szóval valamit ajánjatok, de megbízahó és lehetőleg csendes és lehetőleg új. Kösz.[ Szerkesztve ]
-
Dromi
tag
Sziasztok! Most nem fogom megnézni, az összefoglalót, mert csak belevesznék^^. Amit szeretnék 2 - 4 TB kép/filmre gyors, csendes, nagyon megbízható^^, ár ne nagyon száljunk el. Wd-nél van jobb? Most 500GB-s Green, van de állandóan összevan töredezve a sok használattól és formázni sem fogom^^. csere lesz.
-
Dromi
tag
Lemaradtam pár oldallal, szóval kéne egy jó minőségű HDD iPodról 500gb vagy 1 tb között, csendes legyen és jó legyen min 2 év garancia jó lenne mint 1, max 20k körül legyen de ha kicsit eltér +/- az se baj. A WD green és blue-t néztem eddig.
[ Szerkesztve ]
-
Dromi
tag
Létszi ajánlatok vmi jó HDD adattárolásra iPod-ról, 128 Gb-os SSD mellé kell. Max 15-25k-ér.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír Új 12 és 14 TB-os merevlemezek jönnek az év végére a Toshibától
- Hír 2020-tól gyorsan nőhet a Seagate HDD-k tárkapacitása
- Hír 14 és 15 TB-os merevlemezeket mutatott be a Western Digital
- Hír Nagy kapacitású héliumos Seagate merevlemezek érkeztek
- Hír Drasztikusan növeli az adatátvitel tempót konvencionális HDD-iben a Seagate
- Hír Alig van eltérés a HDD-k között a Backblaze megbízhatósági statisztikájában
- Hír Megérkeztek a Western Digital 10 és 12 TB-os Purple merevlemezei
- Hír Itt a Western Digital 14 TB-os PMR HDD-je
- Hír Hatékonyabb notebookokba szánt HDD-t mutatott be a Toshiba
- Hír Hagyományos irányt követő modellekkel frissíti vállalati HDD-it a HGST
- Hír Új technikával gyorsítaná a merevlemezek működését a Seagate
- Hír Seagate SkyHawk AI merevlemezek mesterséges intelligenciához
- Hír Egy év múlva érkezik a Seagate 20 TB-os HDD-je – HAMR technológiával
- Hír 40 TB-os HDD-ket ígér a Western Digital MAMR technológiája
- Hír Elsőként mutatott be 14 TB-os merevlemezt a HGST
- Hír 12 TB-os HDD-vel bővült WD Gold sorozat
- Hír Olcsó és gyors 8 TB-os merevlemezt hozott a Toshiba
- Hír Új HDD-családdal támadja az adatközpontokat a Western Digital
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Brutális előzetesekkel robbant be a DOOM: The Dark Ages megjelenési dátuma
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Renault, Dacia topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Vélemény: érdeklődők lehetnek, de nem valószínű az Intel értékesítése
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget