Külön AMD Software-t kapott a The Last of Us PC-s portja

A szoftvercsomag a szóban forgó játékhoz tartalmaz specifikus optimalizálásokat.

Az AMD elérhetővé tett egy speciális, 22.40.43.05-ös főverziójú AMD Software kiadást, amely kizárólag a The Last of Us Part 1 című játékhoz frissített profilt. A vállalat szerint a csomag újításait tartalmazni fogja az áprilisban érkező 23.4.1-es eszközillesztő, de addig is, ha valaki az említett játékon belül a legjobb teljesítményt szeretné, használhatja a most kiadott meghajtót.

Az új, frissített Adrenalin Edition családba sorolt drivercsomag a 64 bites Windows 10, valamint 11 operációs rendszert támogatja, és a Radeon RX 400, 500, 600, Vega, VII, Pro Duo, 5000, 6000, 7000, illetve Pro szériás grafikus kártyákhoz, továbbá a legalább negyedik generációs GCN dizájnt használó mobil Radeonokhoz telepíthető, plusz támogatja még a Vega architektúrára épülő IGP-vel rendelkező Ryzen, meg Athlon APU-kat is. A notebookokhoz az AMD általános terméktámogatást kínál, vagyis a csomag telepíthető a megfelelő hardverekkel rendelkező noteszekre, de az egyedi, specifikus funkciókért nem felelnek, ezekhez továbbra is külön terméktámogatás szükséges az adott rendszer gyártójától.

A The Last of Us Part 1 című játékhoz készült AMD Software: Adrenalin Edition szoftvercsomag és a hozzá tartozó dokumentáció letölthető az AMD szerveréről.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AMD

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés