-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gortman
csendes tag
válasz solfilo #106815 üzenetére
Az aprón láttam új, garanciás Gigabyte 1050Ti-t durván 55 ezerért, jobb fajta hűtéssel, kicsit magasabb órajellel 60 ezerért
560-ost találtam 4 gigával, nem EVO verzióban, alig használtban 55 körül. Újonnan nem nagyon látok jó árban csak evo verziót vagy 2 GB-os verzókat amit te is írtál.FPS-re annyira nem, de textúrára igényes vagyok , amiatt lehet jobb lenne a 4GB-os verzió.
-
Gortman
csendes tag
Pár hónapja még az volt a terv, hogy teljes belső csere lesz mivel már igen öreg jó pár eleme a jelenlegi konfignak, de amikor megláttam a DDR4-es árakat el is mentem a "kedvem" tőle..
Akkor ti is úgy látjátok, hogy érdemes lehet egy átmeneti megoldásban gondolkozni.
Ami még nem tiszta: mennyit profitálhatok mondjuk egy RX 560-nál a Freesync-ből mondjuk egy 1050Ti ellen? -
Gortman
csendes tag
Rákukkantanátok a kicsit fentebb lévő hozzászólásomra is? Egy ideje rágódok már a témán, de jó lenne esetleg 1-2 tanács.. Köszi!
-
Gortman
csendes tag
Sziasztok!
Folyamatosan fejlesztgetem a gépet, most a videokártya lett a leggyengébb láncszem.. sajnos nem a legjobbkor. Szeretett 19"-os monitorom elhalálozott, lecseréltem a következőre: Iiyama GB2888UHSU (28", 4K, Freesync), ez be is verte a szöget a régi GTX 750 Ti koporsójába, eddig szépen tette a dolgát de ehhez a kijelzőhöz már kevésnek bizonyul.
1. A konfiguráció: Gigabyte GA-870A-UD3 / AMD Phenom II X6 1100T / 2x4GB + 2x2GB Geil Black Dragon DDR3 / ASUS GTX 750 Ti 2GB / 500 GB Samsung S850 EVO SSD
2. A felbontás: adott árak mellett nem a 4K a cél, egy FullHD felbontás jó sebességgel már jó lenne játékban..
3. A cél: játék
4. A rászánt pénz: max. 100.000 Ft
5. Új videokártyát szeretnék.Mit javasolnátok a fentiek alapján? Olvasgattam, teszteket nézegettem de nem igazán tudok dönteni.. Főként amiatt nem, hogy mindig is nvidia kártyám volt most is azok a szimpatikusabbak, de mivel a monitor Freesync-et tudja, így akár AMD is szóba jöhet. Nem tudom, hogy mennyi előnye lenne.
Vagy esetleg érdemes lehet valami olcsóbb, a mostaninál jobb, átmeneti kártyát venni. Hátha javul a VGA piacon a helyzet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest