-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MZsoltee
veterán
válasz zakarmihaly #130016 üzenetére
RX 5600XT aligdrágább és erősebb.
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
kolopele
nagyúr
válasz zakarmihaly #130016 üzenetére
FHD 60 fps - ig teljesen jó kártyák, kivéve néhány újabb címet, de a grafika ugye állítható lejjebb is mint max
[ Szerkesztve ]
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz zakarmihaly #121012 üzenetére
Hát ... Csak egy év gari,nem is tudom
Gigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gtx 1060 6 Gb +zalman z1 neo
-
koko52
nagyúr
válasz zakarmihaly #120172 üzenetére
Köszi, már döntöttem MSI 1660 ti Armor felé billent a mérleg. 89-ért postával együtt itt van (már 101e ). Néztem videókat, és min FPS-ek közel állnak egymáshoz (5-12% 2060 javára). Kb 116 lenne a Phoenix, annyit nem ér meg nekem ez a különbség. Ahogy itt írták is, ha az 1660ti kevés lesz akkor már a 2060 is. 30 helyett 35 FPS-el nem leszek előrébb.
Most adtam el az 1060 6gb Phoenix Golden Sample-t, nagyon jó volt valóban[ Szerkesztve ]
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
Zicokuka
senior tag
válasz zakarmihaly #120172 üzenetére
Gigabyteról is csak hasonlót tudok mondani Halk teszi a dolgát, az hogy meg-e ėri a felárat a 1660ti-vel szemben mindig egyėni dolog. Sztem mindkét kártya jól van pozicionàlva, a 2060 erősebb, drágább is de minden fps drága
-
Grave_444
nagyúr
válasz zakarmihaly #119773 üzenetére
Játszani nem tudok rajta, esetleg valami vga tesztet futtatok.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz zakarmihaly #119573 üzenetére
Ez egy uj kartya, termeli az aramot, le van vagva a teljesitmenye. Nem lenne szabad melegednie. Lehet hibas modell is, de allj el a vasarlastol, ha sikerül. Az a biztos.
Mas: hirtelen kellett egy minimal kartya utazashoz. Megvettem a legolcsobb 1030-at apron (MSI aero itx). Fut rendben, de a venti 35%-on nyit (ugye nem idle fan) es nem epp halk. Szoval jol hallom egy Fractal define r4-es hazban. Hangosabb nem lesz egyebkent terhelve sem es hüvös is. Tudna valaki okezni, hogy ez rendben van-e?
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz zakarmihaly #119573 üzenetére
Húzd a fejükre ezt a hulladékot, hosszútávon megbánod, ha nem teszed.
Nézz helyette egy jó hűtésűt, a kimenetekre meg tojni, filléres átalakítani. -
Jadro
veterán
válasz zakarmihaly #119571 üzenetére
Én is a 1660 ti kártyákat nézegetem, de nálam giga és msi sajna nem játszik a DVI hiánya miatt. Evga tetszik legjobban (az egy ventis). Kíváncsi vagyok le tudod-e cserélni és ha igen, mire.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
RetepNyaraB
veterán
válasz zakarmihaly #119539 üzenetére
Lehet, hogy a dual nem a legacelosabb hütes (bar kifejezetten a hatasfokara nem szoktak panaszkodni), de a 87 fok kicsit tulzasnak tünik...
Furmarkkal kinoztad, vagy nincs szellözes a hazadban?
Kicsit keves az info igy a problemahoz...Backplate persze nem rossz, de az msi gamingX-szen is müanyag - csak merevitö, meg "vedö" szerepe van, nem kell tulmisztifikalni. Valamint gondolom vasarlas elött ellenörizted, mit keszülsz epp beujitani
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
hhenry
őstag
Msi Gaming x
-
Morris
veterán
Msi gaming x
-
Paxker315
addikt
pölö, MSI Gaming&Gaming X, Gaming Z illetve olcsóbban Gigabyte Gaming OC
[ Szerkesztve ]
-
Zicokuka
senior tag
Csak vidin láttam azt a 1660ti Asust, hát elsőre is ritka igėny télen az a hűtő, ės azėrt vicc egy annyira nem olcsó karinál.
-
Csupingo
veterán
válasz zakarmihaly #118255 üzenetére
Ha a jelenlegi teljesítmény nem elég, akkor ezekre nincs sok értelme cserélni, mert csak kicsit erősebbek. Viszont ha ez a szint elég, akkor mondjuk a több garancia miatt lehet érdemes cserélni.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
füles_
őstag
válasz zakarmihaly #116329 üzenetére
Azok az 5-10 MHz-es ugrálások nem számottevőek, viszont ettől függetlenül alulfeszelheted az alacsonyabb fogyasztás >> halkabb működés és alacsonyabb hőmérséklet érdekében, ha van kedved ezzel foglalkozni.
Ha nincs terhelés alatt és visszaveszi az órajelét az nem gond, így kell működnie.
Többit a Summit Ridge topikban, ne itt offoljunk. -
Kolbi_30
őstag
válasz zakarmihaly #116324 üzenetére
Ha azok kites predatorok, mint nekem akkor csak be kell tölteni a 3200 XMP es mennek.
You want some birth control, you can smoke a cigarette.
-
Kolbi_30
őstag
válasz zakarmihaly #116320 üzenetére
AC ban nekem 580 sem hozza a fix 60 FPS-t Highon.nekem is r5 1600 van a proci 40-50% terhelesen megy a vga 100..atlag 56 fps de 60 kb soha nincs.
You want some birth control, you can smoke a cigarette.
-
füles_
őstag
válasz zakarmihaly #116317 üzenetére
Szerintem a táp nem okozna gondot egy laza 3.8 GHz-es CPU tuning esetén. Ha mégis bevállalod a tuningot, akkir itt segítenek. Ezeket az X nélküli Ryzeneket megéri tuningolni.
BF5 és Battlefront 2 multihoz mindenképpen ajánlott már a 16GB RAM. Most milyen sebességű RAM-od van és milyen kiszerelésben van (1x8 GB vagy 2x4 GB)? Mert a Ryzennek a RAM sebesség is számít.(#116319) zakarmihaly
A Wildlands nem csoda, hogy rosszul fut a 470-en, ugye ez egy NV-s cím.(#116320)
Az órajelet is nézd, hogy stabilan tartja-e, vagy lejjebb dobálja-e magát akár 100-200 MHz-cel.[ Szerkesztve ]
-
MZsoltee
veterán
válasz zakarmihaly #116315 üzenetére
Azokban a játékokban amikkel játszol a 970-el megvan a fix 60?
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
füles_
őstag
válasz zakarmihaly #116315 üzenetére
A GTX 970-nel sem lenne több fps-ed, vagyis nem kellene, hogy több legyen, ugyanaz a kategória a két kártya. Alapórajelen jár az 1600-ad? Tuninggal tudsz kihozni belőle pár fps-t, akár gyári hűtővel is. Egy picit jobb féle toronyhűtéssel meg talán még 4 GHz-re is fel tudod tolni. Meg esetleg azt érdemes megnézned, hogy a 470 GPU-ja nem-e throttlingol, elég gyenge az az Armor hűtés. Ebben az esetben egy kis alulfesz nem ártana a GPU-nak.
Milyen játékokkal játszol egyébként? Kicsit furcsa, hogy nincs meg a medium 60 fps egy 470-nel.[ Szerkesztve ]
-
hhenry
őstag
válasz zakarmihaly #116313 üzenetére
Nem éri meg.
-
titán
válasz zakarmihaly #88596 üzenetére
Ha futja a keretből, legyen inkább 6-8 gigás kártya, mint 3-4, ha fullhádéra (vagy esetleg afölé) váltasz.
Az fps nagyjából arányos a pixelek számával tehát ami 900p-n (1,3Mp) 50 fps, az 1080p-n (2,1Mp) 31 (kicsit több lesz ennél, de nem sokkal).
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Sondi1986
addikt
válasz zakarmihaly #41494 üzenetére
Mehet.
De a Cooler Master Elite elég sok a panasz meghibásodás végett. Inkább nézzél másikat.
Én inkább egy ilyet ajánlanék: [link]De ha már van ilyen tápod akkor is mehet.
[ Szerkesztve ]
-
marcusa
addikt
válasz zakarmihaly #8595 üzenetére
Ha használt is játszik, akkor 6770! Nekem is ez a kombó volt, és simán el lehet vele játszogatni
:-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Eredeti játékok OFF topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magisk
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus Tuf 3080ti 12gb
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING + Vízhűtö blokk + aktív hátlap
- GAINWARD GeForce RTX 4070 SUPER Ghost OC 12 GB GDDR6X - 36 hónap magyar bolti garancia
- GIGABYTE WINDFORCE OC GTX 1060 3GB
- Eladó dobozos MSI Gaming GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDRR5 256-bit
- Sapphire Nitro+ Radeon RX-570 8 GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest