- DUNE médialejátszók topicja
- LG LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Apple notebookok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolopele
nagyúr
válasz xxxpepe #99049 üzenetére
Persze, hogy le ne bukjon megint, ez a szövege újabban. Nézd, a te dolgod, én nem akarok beleszólni, de minden egyezik vele kapcsolatosan, a hirdetés stílusa (keres miközben elad), a helyesírási hibák, a kapta a kártyát sallang, meg hogy nincs utalás csak személyes átvétel. Ha van is ilyen kártyája akkor valószínűleg lopott. Vedd meg személyesen ha úgy látod jónak, de akkor vállalod hogy nincs rá gari, de még azt is hogy hibás. Az árát soha nem fogod viszontlátni, hidd el nekem.
[ Szerkesztve ]
-
távcsőves
senior tag
válasz xxxpepe #99033 üzenetére
Az rx470 kiváló ár/értékű vga volt a maga idejében, ha nem volt AMD ellenérzésed. De értsd, 50ezer Ft annyira olcsó, hogy 1050Ti gaming, boltban nem volt ennyiért. (53000ft volt a legolcsóbb, amit láttam) És ez a vga sokkal gyorsabb. Sztem ne éld bele magad. Amit írtak is, kipróbálni nála de rendesen, az abszolut minimum.
-
kolopele
nagyúr
válasz xxxpepe #99039 üzenetére
Ha jófogásos akkor mondd neki hogy előre utalsz, utána priviben küld el nekem a számlaszámot névvel együtt.
Ha azok közül van akik ellen eljárás folyik (itt is vertek át embereket már) akkor tudok segíteni hogy ne legyél te is áldozat. Azért a hirdetés linkjét elküldheted priviben, valószínűleg egyből megmondom közülük való e. -
atee
őstag
válasz xxxpepe #99039 üzenetére
Nézd! Ha itt van az aprón akkor látszik, hogy új ember vagy sem. Újtól így biztosan nem venném meg.
Ha pedig valami jófogásos téma akkor semmiképpen sem.
Pont a jó árral teszi vonzová! Lehet, hogy nincs benne trükk, de elég bizonytalan a dolog. Nekem nem érné meg a kockázatot! A próbagari is csak akkor ér valamit ha olyan tag adja aki nem 50 ezren akarja a becsületét eljátszani!D-day 2002-01-04 01:54
-
-
veterán
válasz xxxpepe #98954 üzenetére
Személy szerint tuti a 1060-at venném, ha 80-ért rá találsz 6 GB-os verzióra. Azzal nem hiszem, hogy sok bajod lenne. Legújabb és legfrissebb modell. Konkrétan 1060-al tapasztalatom nem volt még, viszont 1070 volt már EVGA FTW és SC is, Gigabyte G1, valamint 1050 Ti volt már MSI és 1080 pedig Asus Strix. Ezek közül én az Asust ajánlanám legjobban kinézetre és hangra is ezek alapján a tapasztalatok alapján. Utána EVGA vagy MSI, a Gigabyte szerintem nem lett a legjobb a 10-es szériából!
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
kolopele
nagyúr
válasz xxxpepe #97618 üzenetére
Nincs. RX 570 ami erősebb de valamivel drágább és nem is kapható. Lejjebb az 560 van de az meg gyengébb, az a sima 1050 - el van partiban.
athomi: Szerintem ne vegyen egy ventis kártyát ha azt írta 50 ezret szánna rá. A Giga meg a legtöbb kategóriában lutri, ritka az olyan gagyi ventilátor, stb. mint náluk.[ Szerkesztve ]
-
kolopele
nagyúr
válasz xxxpepe #97611 üzenetére
Az Asus Expedition jó kártya, amíg nem cseréltem 1060 - ra én is ilyeneket vettem a srácoknak. Iszonyat halk, 54 fokig be sem kapcsol, de a Gaming is ugyanilyen, annyi hogy az Asusnak nem kell külön tápcsati ha ez számít. Mondjuk amint írtam is akkor még 900p - s monitoraik voltak, FHD - ra már sok lett a kompromisszum.
[ Szerkesztve ]
-
kolopele
nagyúr
válasz xxxpepe #97604 üzenetére
Az a baj hogy ennyi pénzért nem kapsz életképes FHD kártyát, főleg nem hosszabb távra. Egy 1060 (vagy inkább 1070) a minimum amit ma érdemes megvenni, persze többe is kerülnek lényegesen. Az 1050 TI nagyon kompromisszumos.
koviprog : Annyiért ki ne hagyj egy 1080 - at (igaz az armor kicsit hangosabb fajta), ugyan a géped többi része még nem az igazi, de azokból nincs hiány, bármikor fejlesztheted.[ Szerkesztve ]
-
giornalista
senior tag
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz xxxpepe #97593 üzenetére
Gari nélkűli 1060- at én sem tartom megbízhatónak.Amúgy sok pozítívja van az eladónak,(plusz egy negatív).A másik eladónak meg abszolút nincs értékelése,én enyi pénzt így neki sem fizetnék ki.A kártyákat meg elkapkodták,hiány van mert bányászatra elhalászták a nép elöl
Gigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gtx 1060 6 Gb +zalman z1 neo
-
kolopele
nagyúr
válasz xxxpepe #97593 üzenetére
Hányszor kell még azt leírni hogy a "hivatásos" bányászok miatt mentek fel az árak? Erről szól már minden topik. Aki most játszani akar annak lassan minimum 1080 - ra kell beruháznia (vagy alsó kategóriáig lemenni) mert azok még egyelőre kaphatóak rendes boltokban is, más már nem igazán, de lassan igyekezni kell a felső házban is mert azokat is elkezdik majd venni.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz xxxpepe #97576 üzenetére
Az hogy 128-192,vagy 256 bit es egy kártya,nem jelent sokat.Adott kártya erejét kell nézni.Ahogy írták nagyon max 1060 3 G-t vegyél,vagy 1050 ti-t.Az hogy Nvidia vagy Amd kártya tök mindegy...Duplaventis kivitelek úgy álltalánosságban csendessek,hűvösebbek.
Gigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gtx 1060 6 Gb +zalman z1 neo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- Garanciális ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6 Videokártya
- AKCIÓ! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest