- Projektor topic
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Dell notebook topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gejala
őstag
válasz DacMalac #165876 üzenetére
"Molexeket átalakítóval kötném rá a vga-ra."
Ilyet még véletlenül se csinálj azzal a kártyával. Három darab 8 tűs PCIe kábelt kell rádugni, hogy ne legyen gond.Egyébként a 8700 nagyon kevés lesz alá 1440p-ben. Legalább 10700K/5800X kellene, de a 12700K is simán indokolt.
Ez alatt azt értem, hogy CPU igényes játékban fele annyi fpsed lesz, mint egy erősebb procival lenne. A frametime meg mindenhol tüskés lesz.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz DacMalac #165876 üzenetére
Átalakítózást én egyáltalán nem ajánlom.
Hogy jelenleg melyik tápok a kifejezetten ajánlottak, itt tudod megérdeklődni:
https://prohardver.hu/tema/melyik_tapegyseget_vegyem_mielott_kerdezel_olvasd/friss.html -
csuzda
aktív tag
válasz DacMalac #165871 üzenetére
Nem tudom mennyi a gigabyte, de van Powercolor red devil 350k-ért, én is azt vettem.
Nekem 650 wattos volt, cseréltem ezresre. 350 wattos tüskéket képes csinálni a 6900xt, én inkább úgy voltam vele, hogy ha lúd legyen kövér.
Mindenképpen cserélned kell tápot, mert csak 2db videókártya csatlakozód van, de 3 fog kelleni.
-
Pityu.
nagyúr
válasz DacMalac #155252 üzenetére
Melyik feliratra gondolsz,egy kicsi van a sarkán de az nem tűnik átlátszó felületnek,nekem is alapból OC módban van.
Csak annyi,hogy én még mindig féltem valamennyire az ssd-t így egy két dolgot még átraktam a másik meghajtóra pl a TEMP mappát ,de mivel a hdd ki volt szerelve a gépből nem találta a temp mappát és nem tudott telepíteni.Amúgy hdd nélkül olyan jó csendes volt a gép most,hogy vissza raktam az a leghangosabb az egészben.
[ Szerkesztve ]
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
envagyok
veterán
válasz DacMalac #154482 üzenetére
Hát nem tudom....
Én azért a felső 10%-ba forgok, 9 számjegyet érő hitelmentes háztulajok között, és pont hogy mindenki megnézi, hogy mire mennyit költ.
Nem az árát nézi, mert simán elkölt 1 napos hajókázására a hajójára 60000-et benzinre, hanem azt nézi, hogy túlárazott-e a dolog vagy sem.
Ha túlárazott, nem veszi meg.
Inkább a csórókra jellemző, hogy többnek akarnak tűnni annál, mint amik, és inkább nem esznek, csak hitelre vehessenek vga-t. Jellemzően ilyen emberek ülnek 1-2 szinttel magasabb kocsiba, mint amit megengedhetnek maguknak.
Aki gazdag, az pont azért lett gazdag, mert nem hagyja lehúzni magát hülyeségekkel.@qtya123
Én nem siránkozok, sose siránkoztam.
Csak jeleztem, hogy 300k-ért f@sz@ kocsit vett egy ismerősöm, és most annyiért próbálnak adni kk vga-t, ami azért valljuk be, hogy vicc.
Pár hete én is vettem egy rtx3070ti-t újan, üzletből, de ki se bontottam, eladtam inkább gyorsan ha-n, mert úgyse használtam volna, mentünk nyaralni, Szeptemberig szinte egy hetet se leszünk otthon, addig minek. [link][ Szerkesztve ]
-
Duwad
tag
válasz DacMalac #154477 üzenetére
Processzor:Intel Core i5-8400
Memória:Kingston HyperX Predator 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
Videókártya:Sapphire RX480 4GB
Alaplap:ASRock Z370 Pro4
Monitor:LG 27MP59G-P (1920x1080on játszok, ez a monitor lett véve a kártya miatt, mert azt mondták a 4k-t lehet nem igazán bírná már el)[ Szerkesztve ]
-
TeeBee73
veterán
válasz DacMalac #154366 üzenetére
Szintén G5-öm van, 34", 3440*1440, 165Hz.
HDMI-vel is megy a Freesync, de csak 120Hz-ig engedi. (Először furcsa volt az 1000R görbület, de meg lehet szokni.)MOD: DP kábel tartozék a monitorhoz.
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
addikt
válasz DacMalac #152842 üzenetére
0 készleten.
Meg egyébként is, milyen honlap ez?
------
https://oaziscomputer.hu/termek/18041/pny-geforce-rtx-3080-xlr8-gaming-epic-x-rgb-triple-fan-editionTessék, ez is egy régi beragadt ár.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- ASUS Radeon RX 580 OC 8GB GDDR5 256bit (ROG-STRIX-RX580-O8G-GAMING) Videokártya
- Fair Áron / NVIDIA GeForce Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest