-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allihoppa
aktív tag
válasz fLeSs #161928 üzenetére
Az USA hardver piac működését nem ismerem, így nem is szeretném azt ide átültetni. Európában látszik amit mondasz, de MSRP ár csak a 6500 XT-nél van jelenleg. A többi kártyánál azért nem mondanám, hogy nagyon megközelítettük volna. Készlet és kereslet függvénye lesz az, hogy fog alakulni. Amúgy most megnéztem a newegg-et: MSRP $US600 vs Newegg $US1000.
Magyarország ebből a szempontból nagyon érdekes, mert ha a nettó árat nézem akkor kb. itt a legmagasabb a kiskereskedői árszint az egész EU-ban, minden más komponens esetén pedig majdnem itt a legalacsonyabb. Ennek az az egyszerű oka, hogy itt megveszik ezeken az árakon is, annak ellenére hogy a gazdaságunk közel sincs az élvonalban. Érthetetlen, mi?
Amit a bányászatról mondasz ez csak egy lehetséges forgatókönyv a sok közül, de ezek az esélylatolgatások nem sokat számítanak, majd ha átértünk a hídon akkor fogjuk megfelelően látni a helyzetet és ahhoz fog adaptálódni mindenki. És ahogy mondtam a mostani árakon nem a bányászok veszik a VGA-t javarészt.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz fLeSs #114773 üzenetére
Ezekből a legjobb a HD7770 (átnevezve R7 250X), 77xx előttiek már legacy státuszban.
GTX 550 Ti gyengébb valamivel, mint a HD7770-től, utóbbi olyan HD6850-6870 szint körül tanyázik. GT 630 és főleg a GT 710 nagyon messziről figyelik a mezőnyt.Utóbbiakhoz a GTX 550Ti eredményeket még neked köszönhetjük!
[ Szerkesztve ]
solfilo
-
Alpachino
veterán
Szerintem ha ezt így ki lehetne számolni, túl egyszerű lenne( mivel erősen játékfüggő a dolog) Az kétségtelen, hogy a 7870(r9 270) 45K-ért igen jó vétel a teljesítménye figyelembevétele mellett. Ha neked ez a sebesség elég, akkor hajrá
"(I)Ahol az R9 270 nem elég oda nem lesz elég a másik három sem(/I)"
Ez nem teljesen igaz
Nekem a 7870-nek, pl. Crysis3-ban soványnak tűnt a teljesítménye, ezért is váltottam 7950-re anno.
[ Szerkesztve ]
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Szevasz
A demót megnéztem. Az maxon (levelxy AA nélkül, de FXAA-val) 1680x1050-ben (nem tud többet a monitor ) a 270X-en, lényegében ugyanolyan gépen, mint a tied (procim Q9550). Full esőben tömegjelenetben 30-40 fps, körözve stabil 40-45, míg egyedül körözve 50-60 és fölötte. Eső nélkül picit több.
A többit a srácok elmondták.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Alpachino
veterán
GTX760......szinte azonos a teljesítménye a 7950-el és 60K alatt nagyon jó ár/teljesítmény aránnyal bír, persze a 7950-el együtt.
Persze a procidat nem ártana hozzá tuningolni...sőt szinte kötelező
[ Szerkesztve ]
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- XFX MERC 319 RX 6950 XT
- EVGA RTX 3070 FTW3 Ultra Gaming 8GB VGA eladó (2025. 02. 18-ig garanciális)
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER 16G VENTUS 3X OC - 2 év garancia
- KERESEM / GIGABYTE AORUS RTX 3080 XTREME 10GB / GIGABYTE AORUS RTX 3090 XTREME / ORSZÁGOSAN
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 SUPER WINDFORCE OC 12G