- SSD kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- E-book olvasók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
Na itt jönne jól egy Freesync monitor + 290X... akkor nem lenne tearing
Vagy a Vsync-et belőni 30FPS-re fixen. Csak az alá ne menjen... Egyébként simán szokható a 30 FPS is nálam, ha nem ugrál felfelé. Az tud zavaró lenni, ha néha 60 és smooth, néha meg beesik és jön a tearing is... -
N@idia
őstag
Hát én is furcsállom főleg,hogy a 960 beelőzi ami kicsit vicces,de az is hogy 970-en csak 44fps 980 esetében meg 49 GTX titán X kell ahhoz hogy stabil 60fps-t kapjunk azért az nem 100 ezer ft-os kártya
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
nagyúr
Az a táp 396W maxot 12V-on (elméleti sík)... de igazából azt sem éri el mert van más feszkó is a keretben.
Mondjuk tud 300-at a CPU és a GPU felé a keretből, 96-ot elvisz a többi... akkor abból él a max 250W TDP GPU meg a 95W max proci (hivatalosan)... és még kitudja mi más csüng a 12V-on...Sose centizném ki ennyire.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
nagyúr
-
N@idia
őstag
-
N@idia
őstag
-
lordjancso
senior tag
-
crazylover
csendes tag
-
nagyúr
-
nimfas
addikt
(#63898) KAMELOT Neked is köszönöm a választ
Yaken: Első körben alaplap és cpu csere lenne, aztán meglátom mennyire lesz vészes a vga.Jelenlegi cpu 2,66 helyett 3,6-on megy simán, de az újabb játékok alatt ezek szerint CPU limit van, az új configgal pedig VGA limit lenne, ezért gondoltam kompenzálni a dolgot egy közepes kártyával?
Kicsit aggaszt a 750Ti 128bites mivolta... vagy felesleges ezen agyalni?
Ja bocs... lemaradt: ha lehet inkább újat vennék....
a 960 árban már kicsit számomra elszállt 64-76eFt
750 Ti pedig: 40-61eFtMég egy: esetleg megfizethető dx12-es kártya a piacon? A jövőre is gondolva....
[ Szerkesztve ]
-
SRII
őstag
köszönöm!
Az árat illetően nem sokat tudok mondani! Minél olcsóbbat szeretnék ami a játék beállításait nézve elég.
Drágát nem szeretnék mivel úgy is csere lesz, ideglenes megoldásnak kell....
Láttam a hd 7770 elég jól szerepel , azt nem tudom ennek mi a gtx ellenfele sőt az új elnevezését sem tudom.(R? valami)Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
bl0ck
tag
Egyenlőre nem írnám le, mert ha arra esik a választás, tuti elviszik előlem, de ha megvan mi lesz leírom.
Hopp az a 10k...pont nem akartam 70k-t adni kártyáért, de most kínkeservesen rászántam magam.
280-ak ilyen 295-300-305mm hosszúk, nekem meg a 295 neccesen befér talán, de 4 kábelt át kell húzzak akkor, és majdnem beleér a hdd keretbe.(#63624) Zedz:
Nem tudom hol számít, hogy mennyi a bit száma, de azt mondják az állítólag hozzá nagyon értők, hogy nem számít, hogy 128 bites, mivel új kártya, nem rég jött ki......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- iPhone topik
- SSD kibeszélő
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Magisk
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 360.000.-
- AKCIÓ! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- rtx 2060/super videókártyát keresek
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest