- Billentyűzet gondom van
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Steam Deck
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lawrence74
tag
válasz Speed® #65162 üzenetére
Másik lehetséges eset hogy a 560ti cserélődne le, az helyett mit ajánlanátok i5 4440-hez + 8Gb Ram 550W Asus táp mellé, az alaplap Asus H81M-C ? Akkor a határ olyan 60k lenne. Többnyire újban gondolkozom ilyen összegnél.
[ Szerkesztve ]
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel...
-
Lawrence74
tag
válasz Speed® #65158 üzenetére
Köszi. Ezt a konfigot most tőlem örökli, az én gépem lett fejlesztve i5 procira+alaplap+ddr3 memória+ssd. Abban egyenlőre maradna az 560ti videókártya. Az ő konfigja megy egy harmadik gépbe, csak mivel rájöttem hogy abba is kell videókártya, igy abba tenném a 4850-et, és az helyett kapna egy kicsit jobbat a leányzó. Mivel elég sokat elköltöttem, most így a procit nem cserélném, de egy videókari mindenképpen kell nem túl drágán. ;-)
Közben találtam a hardveraprón egy 550ti kártyát, ami mellé talán beférne egy q6600 proci, akkor az megfelelő lenne szerinted?[ Szerkesztve ]
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel...
-
Lawrence74
tag
Üdv. Adott egy C2D E8400 proci, 4Gb DDR2 RAM, Gigabyte EP45-DS3R alaplap, Gainward 4850 512Mb videókártya, Gigabyte 550W táp. A videókártya át fog kerülni másik gépbe, mit ajánlanátok helyette, nem túl drágán, olyan 30 ezerig? Lányomnak, játékra, GTA IV, Sims3-4.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- AKCIÓ! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
- ASUS Radeon RX 580 OC 8GB GDDR5 256bit (ROG-STRIX-RX580-O8G-GAMING) Videokártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest