- Projektor topic
- LG LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- Micro Four Thirds
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple notebookok
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Nyugis #143087 üzenetére
2 darab DP 1.4 port van rajta, amik külön-külön tudják a 144Hz-et (nem pedig MHz-et) QWGA, FHD és HD felbontáson is, a videokártya maximális támogatott felbontása (7680x4320) is lehetővé teszi, hogy lenne valamilyen extra korlátozó tényező arra az esetre ha 2 darab 144Hz-es monitor kerül rákötésre, én ilyenről nem tudok, de hátha valaki okosabb nálam.
https://tinyurl.com/rasoapro
-
veterán
válasz Nyugis #143087 üzenetére
Jó reggelt!
Elsőként azon tanakodtam, hogy vajon mennyire nyerő trollkodásra és farokméregetésre mutogatva segítséget kérni, de aztán elengedtem.
Multimonitoros rendszerekhez nem értek (van amúgy topikja, ide is bekérdeznék biztos ami tuti)
De első blikkre mennie kéne, kártyán van két DP 1.4: [link]
A DP 1.4 ezt tudja, mivel 2160p-n képes 120Hz-re, gondolom mennie kellene kisebb felbontáson a 144Hz-nek: "DisplayPort 1.4 can support 8K UHD (7680 × 4320) at 60 Hz or 4K UHD (3840 × 2160) at 120 Hz with 30 bit/px RGB color and HDR. 4K at 60 Hz 30 bit/px RGB/HDR can be achieved without the need for DSC. On displays which do not support DSC, the maximum limits are unchanged from DisplayPort 1.3 (4K 120 Hz, 5K 60 Hz, 8K 30 Hz)"
A sima HD-val nem hiszem, hogy gond lesz, mert az csak 1280*720 felbontást jelent. A QWGA felbontást kerestem, de nem találtam, viszont gyanítom kisebb, mint a 3840*2160 (UHD), aminél tudja a 120Hz-et a DP 1.4.
Itt kerestem amúgy: Graphics display resolution[ Szerkesztve ]
solfilo
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest