Hirdetés
- E-book olvasók
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Távol-keleten debütált az LG 17 hüvelykes, hordozható monitora
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topic
- Milyen monitort vegyek?
- Boncasztalon a Keychron K3 Max és Q10 Max billentyűzete
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheNewDawn
addikt
válasz
VGNGR #140766 üzenetére
Jah, ugyanezen mondat ( illetve nyilván nem emiatt hanem mert meg mertem védeni az igazamat a lehülyézőkkel szemben ) miatt majdnem ki lettem rakva HA ról
Hozzáteszem, attól még hogy igazam lett ebben (is) nyilván nem jelenti azt, hogy mindig az van/volt/lesz, lehetett volna ez elvileg fordítva is. Meg jó sokszor volt hogy én tévedtem. De általánosságban és jó 80% ban akkor is igaz, hogy a pánikszerűen és gyorsan és átgondolás nélkül hozott döntéseink ritkán jók, ellenben ha átgondoljuk a dolgokat és kivárunk, akkor meg lesz, amikor rosszul járunk, de sokkal többször fog megtörténni ennek az ellenkezője.
És itt most mindegy is az élet éppen melyik területéről van szó. Még bő 2 hét és itt lesz a Big Navi.... Most már tényleg kíváncsi vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- XFX SWFT 319 RX6800 16GB VRAM 2027-ig ALZA gari
- MSI RTX 3070 Gaming X Trio - hibátlan - dobozos - eladó!
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X SHADOW 3X OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Gainward RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X Panther OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X GAMING X SLIM - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i7-6GEN I 12GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Gombászkönyvek egyben
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest