-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bjørgersson
félisten
válasz dealerman #49498 üzenetére
Szerintem meg mindannyian bekaphatjátok, hogy képesek vagytok elvárni tőle vagy akárkitől a téma összefoglaló elolvasását és értelmezését..
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
haypro
senior tag
válasz dealerman #49315 üzenetére
Általában még 1-2 év garancia minimum van a 17-20k-s 7770-eken, én is most adtam el az enyémet 19k-ért 2 év 2 hónap iPon garanciával. Csak azért mondtam, hogy ne hallgasson rád, mert 23k-ért sz*r vétel az R7 250X.
[ Szerkesztve ]
,,I look at the world, and i notice it's turning, while my guitar gently weeps"
-
senior tag
válasz dealerman #49252 üzenetére
Több lesz az szerintem mint fél év, év végén valószínűleg a telefonom cserélem inkább majd le...
Asszem marad ez a kettő.. még megálmodom melyik legyen.
Gainward GTX 460 768MB 192bit DDR5 vagy HIS HD 7750 1giga DDR3...Ezt a HIS-t nem igazán ismerem mint gyártót...
Ecc pecc, kimehetsz... -
Bjørgersson
félisten
válasz dealerman #49120 üzenetére
De hiába szakértesz, hogy te mire mennyit költenél meg mit vennél, amikor senki nem kíváncsi rá. Az volt a kérdés, hogy PCI videokártyát is vehet vagy maradjon az AGP-nél?
(#49119) slayer666: Szerintem nem igazán, főleg nem 85 ezret. Max ahogy a többiek is írták, használtan valami 7850, esetleg GTX660 használtan apróról.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Rob66
csendes tag
-
Restless19
tag
válasz dealerman #48898 üzenetére
én is már megbántam hogy 6850 oc-t vettem de hát azonnal kellett és erre volt keret ... végülis egy 3 éves kártyától már nem várok csodát r9 280 on gondolkozom
Mentally sick, I'm meant to be rich But I'm the opposite, I pop the 5th and empty the clip No smile and the fucked up grin Profile with the scuffed up timbs Past the point of no return Blast the joint, ignore the burns Lost contact with reality Psychosis who the fuck wanna battle me!
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
válasz dealerman #48474 üzenetére
Pár % lehet köztük a GTX650 javára.
(#48473) regener: Remélem semennyire.
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Horgász topik
- Jövedelem
- Milyen monitort vegyek?
- Építő/felújító topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...