- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
trufa12
addikt
válasz
gyuszaa #37155 üzenetére
Maradjunk annyiban akármelyik gyártót is választja az ember, maximum pár fps kül lehet (meg az ár )
1 adott vga generáció kisebb ránc felvarrásokkal általában 2 év.. Ha időben vesz az ember vga-t jól jár ha nem hát nemEz az idézőjelben háború sosem fog le állni, ez szerintem 1 reklám csak .Mert mind1 melyiket veszi amelyik neki jobban tetszik azt vegye az illető .Meg amelyik cégnek jobban megfogja a reklámja .
Az ati jön most a világot megváltjuk mantle. Az nv meg 1 csomó cuccot ad a vga-khoz . Meg ők is terveznek valamit.. Szóval tökmind1 .
Én meguntam az amd-t ha meg hallom rosszul érzem magam. Büszke intel-nv tulaj vagyok .
És nem idegelem magam a mantle végett .Ha az lesz a helyzet hogy nv-vel szaggat a játék , a 7770 mantleval veri a gtx 780 at nah akkor lesznek gondok (ez meg úgysem lesz, ) De még a 760 at sem mert majdnem ugyan olyan erő van benne mint a 7970 es.... (persze nv oc- ati meg alapon. ) De ha meg nézzük bolti ára 70 a másiknak 110 .
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- Opel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Politika
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hálózati / IP kamera
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest