- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolopele
nagyúr
válasz PiszokAlfréd #126990 üzenetére
Az a lényeg hogy mindenki elégedett legyen a saját fps - ével
-
veterán
válasz BerserkGuts #126993 üzenetére
Elolvastad amit linkeltel?
1920x1080p valamint 2080 Ti SLi. Így nyilván meglehet, de én 1440p esetén írtam egy kártyával.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
kolopele
nagyúr
válasz BerserkGuts #126994 üzenetére
Nem tudom, én nem akarok pro lenni mondjuk egy Metro, AC, Control, stb. esetében. Végig vittem már mindet anélkül is, ahogy bármelyik fsp - t kampány módban.
[ Szerkesztve ]
-
VGNGR
senior tag
válasz gerisz23 #126992 üzenetére
Basszus!
Az árukeresős boltlista is valahol az ötödik hely alatt kezdődik valójában. Soha semmit olyan helyről, aminek nincs fizikai boltja, ahol rájuk lehet dönteni az asztalt. Ipon, pcx, aqua, oázis meg még egy kettő ahonnan szabad venni kb. A mobiltelefonoknál még durvább a helyzet a sok xx gsm meg stb... Az értékelések közül az árukeresőn le kell szűrni egy csillagosra, azok a valódiak. A több ezer 5 csillagosat saját maguknak írják... -
BerserkGuts
őstag
válasz kolopele #126983 üzenetére
Aki hozzá szokik a magas fps-hez annak felgyorsulnak a reflexei teszteld magad [link]
képes vagy pro szintre vajon 110ms körül és ez csak egyszerű reflex még hol a többi pl:pálya ismeret, pontosság stb.... amitől pro lesz valakiből
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
gerisz23
őstag
válasz nrg_52 #126991 üzenetére
vettem egy dp-vga átalakítót ezzel megy.Írtam a boltnak,meg hívogatom őket(folyamat ki van kapcsolva)
Nem merem visszaküldeni egyenlőre,akkor se pénz se kártya...i
Nincs valakinek véletlen ilyen kártyája?Bios verziót szeretném összehasonlítani[ Szerkesztve ]
Asus B560M-K,Intel Core i3 10100F, FSP Hyper 550W 80+Pro,Rx 570 4 GB,G.Skill Rip Jaws 2x8 Gb
-
nrg_52
addikt
válasz gerisz23 #126987 üzenetére
Attol volt, hogy a hasznalt banyasz kartyat eladtak ujkent, es meg arra sem vettek a faradtsagot, hogy fel tegyek a gyari biost. Egyebkent a hibakod a kovetkezo driver frissitesig tunt csak el, akkor megint elo fog jonni. Ez igy atveres. Vetesd veluk vissza.
[ Szerkesztve ]
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
PiszokAlfréd
aktív tag
válasz kolopele #126979 üzenetére
Nekem azért kell, mert nagyon jó így játszani, egyszerűen más szintet képvisel, olyan mintha a félhomály után felkapcsolták volna a lámpát, vagy én nem tudom mihez hasonlítsam
Ha még egy hajszállal jobb is leszek tőle, akkor +1.Csgo-t én sem próbáltam soha. Őszintén szólva csak az ow-t nyomom multiban, nem sok mp címet próbáltam életemben.
-
kolopele
nagyúr
válasz Mclovin #126982 üzenetére
Lehet, nem tudom, mivel sosem érdekeltek az ilyen online ökörködések, de egy CSGO esetében nem nehéz elérni a magas fps számot, kell egy 120-144hz - es monitor, és mehet mellé egy olcsóbb kártya is, ugye itt nem egy Metro - t kell meghajtani. Mondjuk a másik videóban egy valamennyire profi gyerek elmondja egy 60 HZ - es monitor mellett hogy hogyan is kell ezzel játszani, szóval aki hülye a játékhoz azt 144 fps mellett is lelövik seperc alatt
-
kolopele
nagyúr
válasz PiszokAlfréd #126968 üzenetére
Azzal nem játszom, de amit előbb linkeltem meg amit most fogok érdemes megnézni. Nem attól lesz jó valaki hogy mennyi az fps:
[link][ Szerkesztve ]
-
nrg_52
addikt
válasz rasotamas #126972 üzenetére
Konkretan ez volt az egyik, de fogalmam nincs mit bir, mert nem sajat reszre lett veve, hanem ugyfelnek, csak azt tudom, hogy mukodik. Hogy milyen monitorral, milyen kepfrissitessel azt nem, a tipusat se tudta megmondani. Annyit tudtam, hogy a "kek" csatlakozo van rajta, bevallalta a lutrit, bejott, azota is hasznalja.
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
gerisz23
őstag
válasz Pécsi gyerek #126970 üzenetére
Visszatérve nem néztem meg milyen csatik vannak a kártyán.Holnap reggel megpróbálok venni helyben egy lehetőleg működőképes átalakítót DP-ről Vga-ra,kipróbálom a HD7770-el,ha működik berakom újra az új kártyát.
Asus B560M-K,Intel Core i3 10100F, FSP Hyper 550W 80+Pro,Rx 570 4 GB,G.Skill Rip Jaws 2x8 Gb
-
kolopele
nagyúr
válasz syIex #126971 üzenetére
Én meg már írtam sokszor hogy az SLI nem biztos hogy jó megoldás. Amennyiben perfektül működne minden játék esetén már az lenne a gépemben, mint anno az 1080 - nál. Ott sok volt vele a gondom, bár KAMELOT kolléga már annyiszor mondta mostanában hogy lehet teszek vele egy próbát, de 144 fps - ekről akkor is kár lenne beszélni 4K mellett. Mondjuk fűteni lehetne velük azért
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz PiszokAlfréd #126968 üzenetére
De amint írtuk már párszor a fix 144 FPS-hez meg 2080 Ti SLI kell már 1440p esetén is...
4K esetén szerintem meg azzal sem lenne biztos.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
gerisz23
őstag
válasz KAMELOT #126963 üzenetére
Nem gondoltam hogy ilyen hamar megdöglik a gtx 760,hülye voltam nem néztem hogy nincs rajta más bemenet(a monitoron).
lenovo li2215sd
A kártya premium pctől van,most bontottam ki a számlát,valaki egész más nevére szól,sőt én sprintellel kértem posta hozta.Kicsit csalás szaga kezd lenni...Asus B560M-K,Intel Core i3 10100F, FSP Hyper 550W 80+Pro,Rx 570 4 GB,G.Skill Rip Jaws 2x8 Gb
-
PiszokAlfréd
aktív tag
válasz kolopele #126966 üzenetére
Hát, az mondjuk biztos hogy nem azért vennék 144hz monitort hogy a Metrot 75 fps-sel nyomjam. Ott ki kell próbálni melyik a szimpatikusabb, medium beállítások+144hz, vagy ultra+ 60. Sigleplayerben is néha a magas fps szám többet ad az "élethűséghez" mint pár extra fűszál.
De elsődlegesen nyilván nálam is Overwatch a fő szempont. -
kolopele
nagyúr
válasz PiszokAlfréd #126964 üzenetére
Ne az egeret mozgasd, hanem játsszál mondjuk a Metro - val 60-75-120 fps mellett, és mondd meg melyik-melyik, de mondhatnám a DOOM - ot is ha már gyorsaság. A lényeg a 60, afelett meg egyértelmű hogy csak jó lehet.
-
PiszokAlfréd
aktív tag
válasz kolopele #126933 üzenetére
Látod, gamerek vagyunk mind, mégis milyen különbözőek? Számomra pl. a 4k felbontás nem ad annyi extrát hogy akár csak fontolóra vegyem a váltást. Ha nem hajolok egész közel a kijelzőhöz hogy lássam mennyire picik is azok a képpontok, csak normál távolságból nézem, számomra bizony épp ugyan olyan mint az 1080p. Sőt, játszottam konzolon is az rdr2-t 1080p-ben, 4k tv-n, kövezzetek meg, de olyan másfél méter távolságból meg nem tudtam volna mondani hogy most nem egy 1080p tv-n nyomom natív felbontásban.
Ezzel szemben egy 144hz-es monitoron elég az asztalon megmozgatnom az egeret, hogy levágjam mi van, teljesen egyértelmű a különbség.Nem mindenkinek [link]
[ Szerkesztve ]
-
KAMELOT
titán
válasz gerisz23 #126951 üzenetére
4 hónapos monitor 2019-ben és vga kimenettel vetted. Minimum hdmi, dp portnak kéne rajta lenni.
Hol vetted a vga és a monitort? Kik ajánlották ezt?Pécsi gyerek: újonnan bolti kártya, picit poros 43. hibakóddal. Használt kártyát a bolt eladta újként.
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz gerisz23 #126960 üzenetére
Poros hüttőborda új kártyán Honnan vetted?
Amúgy nem kötekedésből,de egy kicsit átgondolva ha vásároltál volna akkor olyan cuccokat vettél volna amik kompatibilisek egymással.[ Szerkesztve ]
Gigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gtx 1060 6 Gb +zalman z1 neo
-
gerisz23
őstag
válasz nrg_52 #126959 üzenetére
Újonann,itt ajánlották a fórumon a boltot(mondjuk kicsit poros a hűtőbordája ahoz képest hogy új).
7770-el sem jó az átalakító,DP port van az RX 570-en,nézegettem annak az átalakítójit is,csak nem tudom ezek után melyik lenne a tuti megoldás.Asus B560M-K,Intel Core i3 10100F, FSP Hyper 550W 80+Pro,Rx 570 4 GB,G.Skill Rip Jaws 2x8 Gb
-
Csupingo
veterán
válasz gerisz23 #126955 üzenetére
Használt az 570? 43-as hibakód szokott lenni akkor is, ha bányászbios van a kártyán. Tehát akkor a 7770 működik a gépben, de az átalakító azzal se jó? Mondjuk az átalakítótól függetlenűl nem kéne jó kártya esetén hibakódnak lennie szerintem. Azért még egy alaplapi bios frissítést kipróbálnék.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
veterán
válasz gerisz23 #126945 üzenetére
Azért azt nehezen képzelem el, hogy displayport nincs az rx570-en.
Illetve mi a pontos tipusa a monitornak? Elég hihetetlen, hogy tényleg 4hónapos, manapság már nem szoktak csak dsub monitort gyártani.
Van egy Delock átalakító displayportról vga-ra, valami 6 ezer forint de állitolag nagyon tuti, egy olyat akarok beszerezni crt-hez.[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/rasoapro
-
nagyúr
válasz gerisz23 #126955 üzenetére
10k-ért már vehetsz egy monitort is, amin van D-SUB és DVI-D.
15k-ért már olyan is van, amin ezeken felül HDMI vagy DP port is van.
20-22" között, igaz ezek nem FHD-s monitorok még tönnyire, csak HD - 16:10 1680*1050.RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
gerisz23
őstag
válasz jokeph #126954 üzenetére
2015.ös,a legutolsó amit fel lehet rá tenni.
Kipróbáltam HD7770-el az átalakítót,azzal se megy,küldöm vissza a boltba.
A hibakóddal nem tudok mit kezdeni amíg legalább a monitort nem tudom rádugni és életre kelteni.Lehet az a 10000Ftos ketyere lesz a megoldás,csak kérdés holnap kapok-e ilyesmit helyi boltban.Euronicsnál volt 10kért de nem néztem meg milyen.Asus B560M-K,Intel Core i3 10100F, FSP Hyper 550W 80+Pro,Rx 570 4 GB,G.Skill Rip Jaws 2x8 Gb
-
nagyúr
válasz gerisz23 #126953 üzenetére
Osztom Csupingo fórumtárs gondolatát, azaz, mikori BIOS van az alaplapon ?
Mert ez is lehet a 43-as hibakód okozója.
Meg okozhatja driver probléma is.Akárhogy is, driver nélkül is kell adjon képet a VGA a monitorra.
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
gerisz23
őstag
-
nagyúr
válasz gerisz23 #126951 üzenetére
Ne már.... és nem szorult rá egy DVI csati ?
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
veterán
válasz kolopele #126932 üzenetére
Kizártnak tartom a fix 144-et amúgy.
Igaz még csak a pubg-t teszteltem a kártyával, de így is le-le ugrott az is. És nem minden van ki csontolva a játékban. A monitor és felbontás pedig 1440p@144Hz.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
nagyúr
válasz gerisz23 #126945 üzenetére
Nem lehet jobban járnál egy DVI bementes monitorral ?
Pontosan milyen monitor a mostani ?RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
-
gerisz23
őstag
Sziasztok!Megjött a radeonrx 570.Egy dolgot viszont nem néztem,a monitorom vga csatis.Vettem egy hdmi vga átalakítót,ennek alapból működnie kellene?Vagy simán rosszat adtak a boltba?
-
kolopele
nagyúr
válasz VGNGR #126929 üzenetére
Mivel a 60 fps már pont az a kategória ahol minden tökéletesen játszható, ha elég erős a kártya nincs szaggatás, frame esés, se semmi, meg ugye van g-sync is, akkor én valóban nem látok semmi olyat cserébe hogy azért széthajtsam a kártyát. Azért a 144 fps már nem piskóta, plusz ott a DOOM ahol még a játék gyorsaságát is lejjebb vettem anno mert azt hittem elszédülök 60 fps mellett is. Nem tudom, ha annál simább és gyorsabb futás kell és azt még látja is valaki ott már földönkívüli erők irányítják az embert Kíváncsi lennék azért hányan tolják még 2080 Ti - vel, annyi különbséggel hogy FHD (WQHD) 144hz - es monitoron, mindezt úgy hogy meg is van az a 144 fps, de ne kelljen hozzá lebutítani a grafikát teszem fel egy Metro, Control, AC mellett sem nagyon.
-
nagyúr
válasz kolopele #126927 üzenetére
Azonban Te csak azt tudod elkönyvelni, hogy Te nem látsz változást. Biztos van, akinél a placebo-hatás érvényesül - viszont ahhoz, hogy ezt általánosítsd, legalábbis egy elég nagy létszámú vakteszt kellene.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
kolopele
nagyúr
válasz gbors #126925 üzenetére
Sokan sok mindent szoktak mondani Vannak akik még 60 alatt sem látnak semmi különöset, és ez addig igaz is amíg mondjuk egy monitor képfrissítési frekvenciája beállítható gyárilag mondjuk 50 HZ - re is, ott az 50 fps ugyanolyan sima mint 60 HZ - en a 60. A baj ott kezdődik amikor a monitor frissítési frekvenciája alá beesik olykor ( vagy folyamatosan) a képkockaszám, na akkor szűnik meg a smooth hatás és jönnek a szaggatások ( g-sync segíthet). Én is megnéztem már mekkora a különbség FHD - n 60-75-120 HZ között, és amikor megláttam hogy a Trine 4 simábban fut 75 - ön és 120 - on akkor azt hittem ez tényleg így van, csak miután még vagy 20 játékkal leteszteltem és nem láttam semmi változást akkor elkönyveltem hogy ez valamiért csak a Trine 4 sajátja
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz kolopele #126923 üzenetére
Sokan azt mondják, jelentős különbség van folyamatosság-élményben a 60 és a 144 FPS között. Ha ezért cserébe egyéb eye-candy-kről le tud mondani az ember, akkor elérhető a dolog. Ha nem, akkor marad a 2080 Ti SLI
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
kolopele
nagyúr
válasz syIex #126922 üzenetére
Ez így van, de minek is kell 144 fps? Tegyük fel az ember nem CSGO éljátékos, nem e-sport világbajnok, hanem csak otthon játszik. Néha elgondolkozom mire is nem elég a 4K 60 fps, vagy hogy lejjebb menjek, a FHD 60, esetleg 75 fps. Amikor egy Control high - on alig tudja tartani a 60 - at FHD - n egy 2060 S - el akkor mit is akarunk? ( ma dobtam össze egy ilyen gépet, kipróbáltam).
[ Szerkesztve ]
-
Paxker315
addikt
válasz PiszokAlfréd #126900 üzenetére
én erről 100%-ig meg voltam győződve tegnap estig. Aztán megnéztem ezt, ezek szerint a 2070Su (és talán 2060Su?) kártyákat éri csak meg igazán alulfeszelni, még a teljesítmény is nő, a fogyasztás-hőmérsékletek meg remekül javulnak. Az 5700XT keveset profitál az alulfeszelésből, az 5700 meg még teljesítményt is veszít.
DE, ha tényleg ilyen jót tesz a 2070S-nek az alulfeszelés, szvsz még ajánlhatóbb kártya, mert, az egyetlen hátrányát (viszonylag nagy fogyasztás) csekk alatt tartva még némi teljesítménynövekedést is kapsz.
A Performance pro Watt – 2.560 × 1.440, Undervoltage nagyon jól szemlélteti, mennyire optimálisabb az alulfeszelés a 2070Su-nak.
-
Mosqu!to
addikt
válasz syIex #126915 üzenetére
Tehát ha jól értem, akkor a G-SYNC compatible azt jelenti, hogy azok FreeSync monitorok, és hivatalosan támogatják Nvidia oldalról is a VRR-t?
Nekem egy Acer XF270HUA van, de sajnos nem látom a listán. Van valakinek tapasztalata esetleg, hogy ennek ellenére vinné RTX-szel is a FreeSyncet?Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
veterán
válasz Mosqu!to #126914 üzenetére
Amit linkelt az a tökéletes hivatalos monitorok listája amin a kompatibilis monitorok is rajta vannak. Ami kompatibilis az nyilván teljes mértékben működik is vele.
Nekem is volt Samsung CHG32”-os monitor (ha jól emlékszem) és tokeletesen ment.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Mosqu!to
addikt
válasz dargelot #126907 üzenetére
Ezzel csak arra céloztam, hogy nem kifejezetten drágább, csak egy kicsit mindegyik, és újabb és újabb százalékokat lehet vele nyerni, csak aztán hirtelen ott tartunk, hogy másfélszeres ára lesz a 2080S ára az 5700 XT-hez képest
Amit linkeltél, az a G-Sync lista. Én az AMD féle FreeSync monitorok kiszolgálására vagyok kíváncsi NV kártyával, mert ha jól tudom, az utóbbi időben ez is megoldható, csak nem tudom, hogy ez ugyanolyan "smooth"-e, mint egy AMD kártya esetében.Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
dargelot
senior tag
válasz BLNT. #126911 üzenetére
A kereted tetején az 5700 custom áll. Ennek zöld megfelelője a 2060S.
Mindkét kártyának vannak itt ajánlói, illetve mindkét kártyának vannak előnyei.
5700 custom mellet szól
- olcsóbb, ezáltal ár érték arányban jobb-2060S mellett szól mint ahogy PiszokAlfréd is írta, nem igényel komolyabb finomhangolást beállítást.
Arra számíts, hogy egyik kártyával sem lesz meg még FullHD alatt sem magas beállítások mellet minden játékban a folyamatos 144+ fps.
Illetve érdemes odafigyelni, hogy a procid bottleneck-el-e a kártyákkal. -
BLNT.
újonc
válasz dargelot #126910 üzenetére
Monitort is most szeretnék venni, jelenleg 60hz-es van, 144 re fogok váltani. Az lenne a cél, hogy a játékokban fix legyen a 144fps, mert amikkel jelenleg játszom pl. Apexben 50 fps-em van, Fortniteban 90, de gyakran leesik 50 körülre is. Egyébként egy Sapphire radeon rx 580-at szeretnék lecserélni.
-
BLNT.
újonc
Sziasztok! Videókártya vásárlás előtt állok, és a segítségeteket szeretném kérni. Milyet ajánlanátok?
1. Pontos konfigurációd leírása: Alaplap: Asrock B150M Pro4, Táp:400W,
Processzor:i5 6400
2. Milyen felbontás mellett szeretnéd használni? FullHD
3. Milyen célra szeretnéd használni a kártyát? Játékra
4. Mennyi pénzt szánsz rá? 100.000-120.000Ft
5. Új vagy használt kártyában gondolkodsz? Jöhet mindkettő -
dargelot
senior tag
válasz Mosqu!to #126901 üzenetére
+15k, +15k...
Mindig lehet erősebb kártyát keresni kicsivel többért, a kérdés mi a cél.
2060S kb +15k mint a 5700 custom s pár százalékkal erősebb átlagban. Nekem ennyit nem érne, hisz ez több mint 10% ráfizetés kb 2% erőért.
5700XT custom ellenfele a 2070S ahol megint csak pár százalék a difi erőben, de árban a zöldek kártyája +20k.Am hivatalos FreeSync lista még mindig szűkös s csak a drágább monitorokat takarja.: [link]
-
veterán
válasz bobalazs #126899 üzenetére
Én most váltottam 2080 Ti-re egy 1440p@144Hz monitorhoz.
Sima 2080-at váltott, de érezhető a különbség bőven PUBG esetén, de mást idő híján még nem próbáltam.
Nekem ez többet ad és ér, mint a 4K@60Hz.
Persze más lenne a helyzet egy 4K és 100/120 Hz kijelző esetén viszont arra még egy 2080 Ti is kevés lenne ahhoz már SLI kellene ebből is.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
PiszokAlfréd
aktív tag
-
nagyúr
válasz Pécsi gyerek #126898 üzenetére
Én biztosan a 4K + mediumot választanám a WQHD + ultrával szemben.
-
Mosqu!to
addikt
válasz PiszokAlfréd #126900 üzenetére
Az 5700XT-nél 30k-val többért tudok 2070Supert is venni, akkor már inkább az, mint a 2060S.
A 2070S-nél 24k-val drágább a 2080 OC, ez is megfontolandó.
Vagy a 2080 OC-nál 19k-val drágább a 2080Super.
A 2080 Ti továbbra is irreálisan drága.Kérdés, hogy megéri-e az 5700XT-hez képest a többiek felárát kifizetni.
Amúgy az nvidia kártyák ugyanolyan jól tudják a freesyncet, mint az amd?
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest