-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
válasz dargelot #126907 üzenetére
Ezzel csak arra céloztam, hogy nem kifejezetten drágább, csak egy kicsit mindegyik, és újabb és újabb százalékokat lehet vele nyerni, csak aztán hirtelen ott tartunk, hogy másfélszeres ára lesz a 2080S ára az 5700 XT-hez képest
Amit linkeltél, az a G-Sync lista. Én az AMD féle FreeSync monitorok kiszolgálására vagyok kíváncsi NV kártyával, mert ha jól tudom, az utóbbi időben ez is megoldható, csak nem tudom, hogy ez ugyanolyan "smooth"-e, mint egy AMD kártya esetében.Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Garanciális EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit Videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest