Új hozzászólás Aktív témák

• Gino20

őstag

válasz Kiskutya #44215 üzenetére

Azért egy aprócska dolgot ne felejtsünk el vagy épp nem árt tudni. A TV lejátszója össze sem hasonlítható egy médialejátszóval szóval hiába várnád el az akár 400-500 ezres TV-től az valószínűleg sosem lesz kadenciahelyes a lejátszás (,,érzékenyebb" szem egyből észre veszi), és főleg a hangban lesz brutál (esetemben biztos) a különbség. Egy Amlogic box CE-vel vagyis Kodival tömörítetlenűl továbbítja a hangot, így a TV szó szerint csak egy megjelenítő lesz (személyes tapasztalat alapján Kodi ezt már android alatt sem tudja). 20-30-40 papírról van szó, de számomra úgy, hogy használok külön hangkeltőt, nem kérdés, hogy megérte (ezt a különbséget még egy részben hallássérült is kihallaná). Sok kimondott tesztvideóval is próbáltam meg persze a lényeg esetén, vagyis filmeknél is azonnal hallható a különbség és szerintem azért ez a látszat szerintem nem olyan vészes :)

Plusz számomra óriási pozitívum, hogy a Transmission-nek köszönhetően nem kell szenvedni a filmek letötésével, külső HDD pakolgatásával (60Gb még az 5GHz-es wifin sem megy át és akad) hanem akár laptopon vagy telefonon elindítok egy torrent letöltést és azt a box intézi (ráadásul 1000-es LAN-on).
    A box használata sem plusz feladat, mert a megfelelő beállítást követően az csak a TV forrásnál az SB-t kiválasztva ,,éled fel"...............de persze kinek mi a fontos, igény

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák