Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RedCat

    senior tag

    Beírom ide is, hátha van valakinek ötlete, javaslata:
    Egy fullHD tévét keresek 42-50" méretben. A Samsungnak nincs "értelmes" tévéje csak UHD-ban, az idei modellek FHD-ben szerintem a vicc kategória. Pl 50 Hz...
    Kinéztem egy LG LF652-t. De egy nagy gondom van vele, akárhogy állítgattam a médiamarktban: A mozgás megjelenítése, Pl M1 csatorna, híradó. Alul a képernyő alján a futó felirat dadog. Nem szép folyamatosan haladnak a betűk jobbról balra, hanem "döcög", beszaggat. És ez baromi idegesítő a számomra. Akárhogy próbálgattam nem sikerült folyamatos betűket kicsikarnom a képernyőre. Megnéztem más LG modelleket is, hasonló volt a helyzet. Mindegyiken jobban vagy kevésbé de "szaggattak" a betűk. De ugyanaz a híradó Samsungon, Panasonicon, Sonyin szép folyamatos volt, tehát nem az adással volt a gond. A kérdésem, hogy mit állítsak, hogy a felirat szépen folyjon a képernyőn, mint pl egy Samsungon? A true motion (lehet LG-n másképp hívják) körül keresgéltem, de akárhogy próbálgattam, nem segített.

    Dadogósan viszont nem fogom megvenni. De hihetetlen lenne számomra, hogy az LG-n ilyen lenne a kép és mozgás megjelenítés.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák