- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Akciókamerák
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Mini-ITX
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csöves
őstag
Ennél, hogy lehet megnézni a telefonálások hosszát?
A Samunál megérinted az adott telefonszámot és kiírja hány percig tartott a hívás. -
gergoe11
újonc
Emberek! Van, akinél az FM-rádió app működik? Nekem csak egy üzenet ad mindig, hogy rossz port és csatlakoztassam a 3.5-ös fülhallgatót
Lehetséges, hogy gyári alkalmazás ennyire használhatatlan?
-
Jon Mathias
senior tag
válasz
Kronos3000 #28 üzenetére
használtam. nem az igazi. lehet redmi note lesz inkább.
-
Kronos3000
senior tag
válasz
Jon Mathias #27 üzenetére
Open camera. Ott mindent is be lehet állítani.
-
atosan
veterán
válasz
Jon Mathias #25 üzenetére
Valóban. Én mindig 4:3-ban fotózok, nem is figyeltem. Gondolom playről valamelyik alkalmazás tudja.
-
atosan
veterán
Üdv,
A ram turbót hol lehet kikapcsolni? -
Kronos3000
senior tag
200 pro mellé kaptam tré-nél. Tartaléknak van, meg ébresztősnek. Kipróbáltam minden részét, szerintem élhető, használható, és szép a kijelző és napon is jól látható. Lőttem pár nappali képet, videót, teljesen korrekt. Hiába nem sztereo, a kihangosítás része is jó minőségű, persze a telefonok közt.
-
lcee79
addikt
Sziasztok!
Tegnap vettem egy ilyen telefont, vagyis a Honor 200 pro melé kaptam ajándékba, de csak karácsonykor szeretném átadni...
Van vmi amit figyelni kell, vagy ellenőrizek le?
Elvileg a 200 pro-hoz fogk venni töltőt, az jó lesz ezzel is, gondolom majd tölti amennyivel tudjaKöszi!
-
cs.zs.
veterán
Azt csak úgy mondta, mert fingja nincs szegénykémnek.
Nem dughatod rá egy laptopra/PC-re adatátvitel céljából? Dehogynem. De hát közben fel fog töltődni, és nem a saját töltőjével! Öööö...
Nem dughatod össze az autóban a rádióval, akár médialejátszás céljából? Dehogynem. De hát közben fel fog töltődni, és nem a saját töltőjével! Öööö...
Nem dughatod rá az autóban ezer éve ott pihenő szivargyujtós töltőre?
Soroljam még?
A saját töltőfejjel fog LEGGYORSABBAN feltöltődni. Minden mással is fel fog, csak lassabban. -
Kupszi
aktív tag
Sziasztok,
Tegnap megvettem egy szép fekete példányt, viszont aztmondta a Vodás csajszi, hogy Xiaomi töltőfejjel ne töltsem mert tönkre megy az akksija. Nos persze töltőfejet nem kaptam a telefon mellé gyárilag, mert miért is kéne adnia.
A kérdésem ezzel kapcsolatba hogy ez most real , vagy csak mondta?Igazából PC-n thunderbolt porton töltöm, pikk pakk feltölti itt a telefont, viszont a Xiaomi fej valamiért nagyon lassan töltötte fel annak ellenére hogy QC-s.
-
pengwin
addikt
Nem sértődök meg, de már kaptál választ. Az Edge40 Neót onnan vette a másik kommentelő, hogy az a Motorola azonos kategóriás ajánlata, azzal adja magát az összehasonlítás - és még az is jó 15-20%-kal olcsóbb telekomos listaárakat nézve. Ez a Honor a G54 Powernél több, mint 50%-kal drágább a telekomos listaáron, nem igazán konkurenciája egyik a másiknak.
Egyébként meg van telefon ajánlós topik. Nyugodtan kérdezd meg ott, csak kicsit jobban szedd össze a feltételeket, mert pl. a 3,5mm-es csatlakozó iránti igényt nem értem, miért nem jelezted - ha kell, akkor tök mindegy, hogy ez a Honor mennyire jó vagy rossz, mert nincs rajta.
-
cs.zs.
veterán
Tessék, itt van. Listaáron, kedvezmények nélkül.
Mindenben lemossa a cikk főszereplőjét. -
JeffDebr
tag
Kedves Bog!
Van egy mondatrészlet a teszt végén: "Motorolának is van ütősebb ajánlata".
Melyik modellről van szó? Ez engem érdekelne, illetve a T Phone 2 Pro esetleg jó ajánlat lehet még egy nem "power user" idősebb ember részére? köszönöm. -
Usgyi
aktív tag
Az olcsósított "lite" vonalat valahogy nem érzi a honor, túl sokat vesznek el... Ennyire bíznak a szolgáltatói eladásokban?
-
janeszgol
félisten
Az SoC nevetséges már, pláne ebben az árkategóriában. Viszont a kijelző és a kamera nappal tök jó. A 108 mpx is jó, é a videónak is szép éles képe van, csak a fehéregyensúlyt találja nehezebben meg.
Aki ennyiért ezt veszi meg és nem a Nothing Phone 2a-t, az nem is ember. -
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
-
Robitrix
senior tag
Nekem is volt jó pár évig Huawei P10 Lite.... nem volt vele gond tette a dolgát, amire szánva. használtam is vagy 5-6 évig... aztán eljárt felette az idő... de végül is csak egy 76 ezer körül vett teló volt 7 éve.... Böven hozta azt, ami kellett olcsón. Ma ébresztő óraként funkciónál otthon...
Hetente egyszer feltöltöm és el van egy hétig.....
-
szkaroly
senior tag
Az a szomorú hogy amíg a Huawei és Honor együtt volt, addig ezek a Lite modellek egész jók voltak, normális áron. Anno 4 évig (2017-2021) nyüstöltem egy P9 Lite-ot, egész jó emlékeim vannak róla.
-
kbyte1024
veterán
A szokásos Honor,egy rakat kaka és durva árazás. Nem is produkálnak eladási csúcsokat.
-
cs.zs.
veterán
Nem lett musthave! érzésem
-
bollokcs80
Korrektor
Ezek a Lite-ok nem nagyon mennek a Honornak a visszatérés óta. A "rendes'" 200-akra kíváncsi leszek, de az árképzést elnézve nem leszenek olcsók.
Főszerkesztő Úr nagyon aktív most teszt fronton, le a kalappal/sapkával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Update 07.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest