Aktív témák
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
A topikot útbaigazítás után bezártam.
-
Bjørgersson
félisten
Androidos tablet topic
Windowsos tablet topicLegközelebb használd a keresőt mielőtt új topikot nyitsz!
-
PopperPengui
újonc
A kijelző nagyságát nézve 10"-ra gondoltam, leginkább internetezésre használnám, de néha filmezésre is. Minimum 1GB RAM és 16GB belső memória, az operációs rendszernél Androidra gondoltam, de a Windows is jó lenne. A kamera legyen normális minőségű, persze nem ezt használnám profi fényképek készítésére. A processzor részéhez nem igazán értek, így e téren is szeretnék segítséget kérni, hogy hány magos legyen! Köszi!
-
PopperPengui
újonc
Sziasztok! Tabletet szeretnék venni, de nem igazán értek hozzá. Esetleg valaki tudna ajánlani valamit? Árát tekintve kb. 80.000 Ft-ot szánnék rá.
Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Akciókamerák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LG LCD és LED TV-k
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Projektor topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Új - Apple iPad 10.gen 2022 Wi-Fi 256GB Blue - Bontatlan
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged