-
PROHARDVER!
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
secular
tag
Sziasztok!
Adott egy Asrock A320M-HDV R4.0 lap és bővítenék m.2-es ssd-vel de az egyetlen m.2-es foglalat már foglalt (Kingmax 256GB SA3080).
Kinéztem egy PCIe keretet: AXAGON PCEM2-D
Na már most mivel csak egy PCIe 2.0 x1 slot-om van szabadon így jól olvastam, hogy ennek sebessége "Version 2.x: 5 GT/sx1: 500 MB/sx16: 8 GB/s"? Tehát 500-as olvasási/írási sebességet tudna ez a slot?
Mivel én pont azért akarnék m.2-t - 2,5-es helyet, hogy a 2000 olvasási/írási sebességet kitudjam használni(Kingston A2000) így megoldás-e ha a régi "lassú-t" teszem a keretbe, az alaplapi m.2-es csatiba pedig az újat.
- Működik-e így, ahogy én ezt megálmodtam?
- Esetleg van-e olcsóbb megoldás?Gondolkodtam 1tb-os m.2-es cserén is, de így még mindig fogok rajta egy 10-est, és nem marad rajtam "feleslegbe" a régi 256-os.
Így is majdnem elférek a 256-on win10+játékok, szóval úgy gondolom az 500-as elég nekem.(Adatra van egy 1tb-os hdd-m pluszban)
Köszi a válaszokat előre is!
-
secular
tag
Sziasztok!
Felmerült bennem egy 480-as ssd vétele. A gond az, hogy ritkán, de szeretném ps4-hez használni, valamint pc-hez egyaránt, főként a betöltési idők gyorsítása végett(PC-ben egyébként is m.2-es ssdről fut a rendszer plusz ami játék még oda fér mellé).
A morfondírozás tárgya, hogy úgy nézem a külsők lényegesen drágábbak, míg egy belsőt könnyedén tudnék külsővé "alakítani" egy sata 3/usb 3.0 átalakítóval és bármikor tudnám belsőként is használni tartósan később akár a pc-ben akár a psben.
Jó a gondolkodás ez így járható út, vagy totálisan vakvágányon vagyok ezzel?
SSD+átalakító 21e vs külső ssd 25e -
secular
tag
Sziasztok!
ASUS X555LB-DM089D típusú laptopomat bővíteném ssd-vel.
DVD meghajtó helyére menne viszont a beépítőkerethez lövésem sincs. Egy féle van? Vagy ez is több márkában létezik? Tudna valaki ebben segíteni?Valamint egyszerűbb lenne ha lenne M.2-es foglalat a laptopon, de erre való utalást nem találtam a honlapon (akkor nincs?), hol tudnám ezt ellenőrizni?
Köszönöm a válaszokat!
-
secular
tag
Sziasztok!
Az alábbi eladó sata2-es ssd érdemes megvennem(megéri)?
Apukám gépébe szeretném megvenni ahol nagyon vacakol a windows10 a hagyományos HDDvel.
LINK: [link]
Köszi a válaszokat!
-
secular
tag
Sziasztok!
Nagyon megköszönném, ha segítenétek a következőkben:
Apukám otthoni gépébe kinéztem egy ssd-t (ADATA 120GB ASU700SS-120GT-C), viszont összehasonlítva az enyémmel(Kingston HyperX Fury 2.5" 120GB SATA 3 SHFS37A/120G) jobb nyers adatokkal bír az "övé."
Mivel ő igazából csak netezik 98%-ban arra gondoltam elcserélem vele.
Amit igazából nem tudok, hogy a NAND flash típusa mennyire meghatározó SSDnél (TLC vs MLC)?
Róluk lenne szó: [link]
Kérdés érdemes-e elcserélnem?
Köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest