Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Unigine Superposition Benchmark
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- TCL LCD és LED TV-k
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
mattew
tag
Köszönöm mindkettőtöknek . Szerencsére csak én voltam figyelmetlen a nullákkal. Magamban valahova évi 1TB és 3TB közé lőttem be a várható írásmennyiséget, csak figyelmetlenségemben 10-el és 30-al számoltam.
Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanam hogy kicsi a kerítése.
-
mattew
tag
Én tévedtem, elnéztem egy nullát . Amikor a 75TB-ot elosztottam 5*365-el 0.04-et kaptam amit tévesen napi 4GB-nak értelmeztem (ez azért bőven teljesíthető) 40GB helyett (na ennyit nem produkálok, windows újrarakós napokat leszámítva). Így viszont a Samsung jobban tetszik (személyes preferencia).
[ Szerkesztve ]
Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanam hogy kicsi a kerítése.
-
mattew
tag
-
mattew
tag
Üdv, SSD-t vennék, valószínűleg 240-est (vagyis én szívesen vennék 480-ast, csak azok a fránya anyagiak ). A cél a minél hosszabb élettartam. Sata3-as porton csatlakozna a leendő gépemhez. Ha jól láttam minden ajánlott és 5 év garanciával szerelt típus (Intel 540s, Adata SP920, Adata SX930, Goodram Iridium Pro, Samsung 850 EVO) körülbelül 30 000 forint.
Ebben az esetben melyiket javasolnátok? (Én a 850 EVO fele húzok annak elterjedtsége és jó hírneve miatt).
Az eddigi hozzászólásokból azt is megállapítottam, hogy rendszerlemeznek nem érné meg 950 evo-ba beruháznom (közel 1.5-es felár ami nem jár olyan bődületes teljesítménynövekedéssel), jól gondolom?Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanam hogy kicsi a kerítése.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Samsung 980 PRO NVMe 2TB M.2 PCIe SSD
- BESZÁMÍTÁS! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest