Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MaxxDamage
félisten
válasz Puma K #69012 üzenetére
Szia,
Nekem olyan van már egy ideje.
Jelenleg RAID 0 (2x2TB = 4TB) amibe használom és tökéletesen elégedett vagyok vele.5 év gyártói garancia
Magas TBW
Hüvös és gyors!
Jó ár/érték arányHasznos lehet: [link]
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Piftuka
veterán
válasz Puma K #46748 üzenetére
Szerintem arra gondolt Frawly, hogy az SSD termékek kapcsán nem annyira ismerős a neve.
(Én is éppen keresgélek, és megdöbbentem, hogy a ~2 évvel ezelőtti állapotokhoz képest nagyjából kétszer annyi féle gyártó lépett be erre a piacra. Már "boldog-boldogtalannak" van saját márkás SSD-je... )
Az biztos, hogy a PNY kiváló videokártyákat készített mindig. Ha valaha NVidia videokártyát vásárolnék, előbb választanám az ő terméküket, mint bármelyik más gyártóét.
"Aquila non captat muscas."
-
Bodor
veterán
Tudom, hogy milyen ez az alaplap, átnéztem a specifikációkat, nem véletlenül ajánlottam.
A leírásban ott van, hogy : This motherboard adopts Intel® B75 chipset that supports Serial ATA3 (SATA3) hard disks for SATA3_0 connector
Tehát az SSD-t a SATA3 Connector (SATA3_0, Gray) portba dugod, akkor azt az Intel SATA vezérlő fogja igazgatni , hiba nélkül. Természetesen ha több SATA3-as SSD lesz a gépben, akkor az egy Intel vezérlős SATA3 kevés. -
Bodor
veterán
vagy legyen OCZ valamelyik 25k Ft-ért vásárolható SSD-je.
Azért fontos az a 2k Ft különbség, mert ki van "centizve" a gépre fordítandó keret.
Szerintem ezt nyugodtan bevállalhatod:
OCZ 120GB SATA3 2,5" Vertex 3 VTX3-25SAT3-120G 25.298 FtAlaplapból én ezt ajánlanám:
ASROCK B75 Pro3 19.444 Ft
Fiam gépében van ilyen, nemrég raktuk össze, és nagyon hasít benne az SSD, alaplapos topikban is ajánlják. -
Balage76
senior tag
Az hogy a 128-ast mondjuk félig megtöltöd az oprendszerrel és a programjaiddal és csak feleannyit tud mint üresen...?
Ha jól emlékszem akkor a storagereview-n leírták, hogy tipikusan arra jó, hogy átverje a tesztelőket, mert ők nem félig teli SSD-vel tesztelnek hanem üressel így jobb értékeket ad vissza mint normál használat közben, amikor megtöltöd adatokkal.
-
thomasvold
őstag
Az általad linkelt oldalon ott a válasz is : 3,5 inch HDD trays, compatible with SSD!
Nem kell beépítő keretet venned. Nekem Fractal Design Arc Mini van. Szépen fel lehet csavarozni alulról a kivehető kis fehér tálcára az SSD-t. Nekem egy Samsung 128 Gb-os SSD csücsül benne.
-
jeni
félisten
Hello
Amik nagyon mennek azok a
Ocz Agility 3 120GB és a 4(új típus)
Ocz Vertex 3 120GB és a 4(új típus)-ehhez van lefogató keret
Samsung 830 128GB (28000 Ft) ezzel van a legkevesebb gond -PC változathoz van lefogató keret-de drágább is szóval az a felár már nem éri meg,inkább egy Basic változatban
Kingston +V200 120GB
Corsair GT 120GB (28000 Ft)-ehhez van lefogató keret
Corsair Force 3 120GB (26000 Ft)-ehhez van lefogató keretide vehetők még a AData termékeik,Intel is(bár ez a legdrágább)
Amelyikhez nincs keret ahhoz lehet venni a PCX boltban 500 Ft-ért egy "2,5-3,5" átalakító keretet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 89.000.-
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
- AKCIÓ! "Új" 512GB Western Digital SN740 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Toshiba KIOXIA XG8 1TB M.2 Gen4 NVMe SSD! 7000-5600MB/s
- Golden Series Silicon Power microSDXC 32GB UHS-I V30 (SP032GBSTHDV3V1HSP) + SD adapter új
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest