- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Fujifilm X
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Akciókamerák
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeusz55
senior tag
válasz
M@cika #14477 üzenetére
lehet f**ságot mondok, de ezek a gari különbségek nem abból adódnak hogy van gari amit a bolt vállal rá, hogy oda viszed vissza meg van gari amit a cég... nekem régen laptopnál volt, hogy 3 évet a bolt áll, (tehát ott javitják cserélik stb) és a maradék kettőnél felejtsd el a boltot és keresd meg a dellt ahogy akarod. Lehet ezeknél is igy van nem? Hogy x év a bolt a többi meg a gyártó, aztán hogy azt képviselettel, vagy japánba küldéssel oldod meg az a te bajod.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
M@cika #14342 üzenetére
910-be válogatott chippek kerülnek és kicsit jobban optimalizált fw-e van (a gyártó szerint legalábbis) ami mellette szól mégis az +2 év gari (3 vs 5 év gari).
Sztem nem ér jelentős felárat a sima 900-hoz képest, mert maga a hw (vezérlő, nand) totál azonos, sebességben sincs érdemi különbség (itt egy teszt róluk).mod:
nagyszegi: Ha hdd-t keresel akkor rossz topikban vagy. De gondolom csak elírtad... Mire lenne használva az ssd? Átlagos házi használat, vagy vmi komolyabb feladatokra is befognád azt az ssd-t?
-
Bodor
veterán
640 GB az lófütty !
Nagyon sokkal többet fog kibírni, 3-5 év múlva is fogod tudni használni szerintem.
Én a Samsungomra 2 hónap alatt 2.4 TB-ot írtam, 99%-os a kondíció, és csak lassan csökken.
(#8792) Fire/SOUL/CD: nem értek egyet. Mindenki az olcsóbb SSD-ket keresi, ha drágábban is ugyanazt a felhasználói élményt kapja a kedves vásárló, mint egy olcsóbb termékkel, akkor hogyan ajánljuk ugyanott , ugyanúgy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest