- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
-
PROHARDVER!
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
a Samsung SSD 850 PRO 128GB a jobb a maga tíz évével
ha pedig a pénz szerint nézed akkor gondolom a HyperX Fury a 17000 Ft áron a jobb vétel.Bodor
a hardverkertnél mikor a Samu SSD-t vettem az előttem lévő srác aki konyított az SSD-re épen az Intelről hallott és tudott több meghibásodásokról SSD-k terén. a Samukra mondta,hogy megbízhatóbb cuccok.
-
Ice&Lime
veterán
A hyperx 3k az kb. 23k (120GB) és egy nagyon bevált széria, nem kell bemutatni már senkinek és még kapható. Az intel 530 egy újabb, szintén jó darab, már annyira ezt sem kell bemutatni, viszont ez már kb. 30k. Az 535 a legújabb, helyette inkább az 530 illetve hyperx 3k, nem véletlenül, viszont 5 év garancia mellett jó lehet az is. A 850 pro esetében nem kérdéses, jó darab szintén, viszont az is kb. 29-30k, ami megint csak nem mindegy (plusz tbw.). A 850 evo, nálam még kicsit bizonyítania kell a történtek után (plusz tbw). Dióhéjban, a max. keret, garancia, csíkszélesség, visszajelzések, tbw. és az eltelt idő elég meghatározóak szoktak lenni.
-
TechN7ne
nagyúr
-
k-adi
nagyúr
Számomra meglepő hogy ilyenekből nincs raktáron... Mert mondjuk laptopoknál megértem, hogy nincs egy komplett széria raktáron, Max. 1-1 bemutató modell... na de ezek is (hdd,sdd) már olyan "nagy értéknek" számítanának, hogy félnek a beragadástol? Ezt tudom még elképzelni
-
Emperor_
addikt
Azokat pont nem, mert akkor ugrik az SSD adta sebesség.
Engem az utorrent folyamatos matatása idegesített és tök mindegy, hogy az milyen gyorsan megy. Ezért átraktam a HDD-re, van 3 file amit folyamatosan matat, azokat is átraktam.
Én még a windows temp-et raktam át HDD-re, többek szerint azt is feleslegesen :-) .
Minden más az SSD-n van. Kb 8 hónap alatt van 1,2 TB írás, 2.0 TB olvasás.
-
brickm
őstag
Hát még nem jártam utána a dolgoknak mélyen, de gondolom van erre szabvány keret, ami oda való, nem?
Bodor
Okés, akkor nincs gond. Csak olvastam még régebben valahol(megnem mondom már, hogy hol) hogy hdd-ről nem érdemes ssd-re átklónozni a rendszert, hanem újra kell telepíteni... dehát ha nem,hát nem, nekem az csak jó.sz.j
Igen, tisztában vagyok a klónozás hogyanlétével, rendszeresen szoktam clonezillázni, a kérdésem inkább a technikai részre irányult volna, hogy lehetséges-e a gyári recovery megementése olyan szempontból, hogy szabad-e ssd-re vissza recoveryzni a hdd-hez készített backupot. Azért köszönöm a cikket és a segítséget neked is. -
poci76
aktív tag
Műszaki akadálya nem lenne, hiszen a Samsung 42 nm-en gyártja a 32 rétegű 3D V-NAND chipjeit, miközben több gyártónak van 16 nm-es planár chipje, továbbá a Samsung 2017-re 100 réteget tervez, és jön a többi cég V-NAND struktúrája is. Azaz a jelenlegi adatsűrűség 20x-osa elérhető lesz 2017-re. Piacpolitikai okból viszont szerintem marad a kétévenkénti kapacitásduplázódás azonos áron, kivéve, ha valamelyik gyártó úgy dönt, hogy ő most árháborúba kezd.
-
khorvat
senior tag
Magyarul is ma jelent meg erről egy cikk:
Jövőre annyi lesz egy ssd, mint egy vinyó -
worxland
addikt
"Ha ez igaz" - persze, sőt előtte két szupermodell tölt veled egy éjszakát a rózsadombi villádban. Az első és legfontosabb ok, amiért ez nem valósulhat meg, hogy a memóriagyártóknak egyszerűen nincs kapacitása ehhez. De ilyen Blikk-kaliberű hülyeségnél ugye nehéz elvárni a minimális ismereteket is a szerző részéről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest