Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bandi0000

nagyúr

sziasztok

Mennyi az a maximum ár amennyit szánsz rá? 20-30k de rá beszélhető vagyok mindenre értelmes keretek között
    2. Mekkora SSD-re van szükség? Passz, első körben rendszer alá gondoltam, de agyalok rajta hogy játékokat megéri e arra telepíteni, hozna e annyit amennyivel nagyobb tár kéne
    3. Asztali gép vagy laptop, SATA3 vagy mSata vagy M.2 a csatlakozó?asztali, M.2/sima sata 3 ssd
    4. Pontosan milyen alaplappal lesz használva az SSD? (Pontos linket kérünk a gyártó oldalán) Hero 8
    5. Hány év garanciával rendelkezzen az SSD? (3/5/10 ? Kérünk NE azt írd, hogy minél több, hanem döntsd el, mert kapcsolatban van az SSD-re szánt összeggel!) Garanciától függ, nem tudom hogy működik a garancia ssd ellenében, 5 év legalább jó lenne
    6. Átlagos, vagy professzionális felhasználásra kell-e az SSD? átlag

Szóval a többi, amiben nem vagyok biztos, egyrészt az idegesít most, hogy win10 alatt, ahogy bekapcsolom a gépet, percekig nem tudom értelmesen használni, mert microfos telemetry meg a nod használja 100%-ban, ez SSD-vel megszűnne?

Illetve 120 giga körül gondolkodtam, de elég közel vannak a 250-sek, és akkor progikat is rá tudnám telepíteni, de van értelme játékokat is arra rakni? Mert akkor már éb 500-1000 giga kellene, mert nekem 4-5 játék fent van

Olvastam, hogy bullshitek ezek az írással való amortizációk SSD-nél, akkor ha csak a progik lennének rajta játékok nélkül, akkor gondolom nem nagyon lenne vele gond évekig

de a garancia mire szól? arra hogy használhatatlan, vagy az állapot/kondíció párosra is?

Xbox One: bandymnc

Új hozzászólás Aktív témák