- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
- Riasztó topik
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
apholyon
aktív tag
válasz
yanna #103614 üzenetére
Félreértés ne essék, megfogadom a tanácsot, hiszen ezért is kérdezek, mert én nem értek hozzá. Csak nem szívesen adnék ki kétszer annyi pénzt érte, ha hasonló az eredmény.
Amit nem írtam le, hogy egy borsodi faluban lesz felszerelve, ahol kétséges a folyamatos térerő is (illetve jobbára csak reménykedem benne, hogy azért annyi lesz, hogy a kamerákat nézni lehessen és a felvétel folyamatos legyen).
-
apholyon
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #103600 üzenetére
MR6400 nagyon gagyi? Elvileg ez is SIM-es, MR600-hoz képest majdnem féláron van, de specifikáció alapján nem látok nagy különbséget...
-
apholyon
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #103600 üzenetére
-
apholyon
aktív tag
Sziasztok!
Jól gondolom, hogy az összefoglalóban a "mobilnet megosztására alkalmas" eszközök azok, amelyekbe lehet SIM kártyát tenni és arról megfosztani a netet?
Amit szeretnék: adott családi ház, 3 térfigyelő kamerával (TP-Link TAPO C520WS), ezeknél szeretnénk felvételt is készíteni (felhőbe), illetve távolról nézni. Internet nincs bekötve. Azt a tippet kaptam, hogy egy SIM-es router lehet a legjobb megoldás.
Csak a kamerák használnák, illetve 1-2 havonta ha ott vagyunk, neteznénk róla. TP-Link MR sorozattal szemeztem, de nem tudom melyik elég hozzá és melyik overkill.
Előre is köszönöm!
-
apholyon
aktív tag
Sziasztok!
90nm családi ház + kert (nem nagy) lefedéséhez milyen router / mesh ajánlott? Az nem baj, ha nem méregdrága
TP- Link DECO nagy mellényúlás lenne?
Köszi!
-
apholyon
aktív tag
UI: tudom hogy már biztos sok ilyen kérdés volt és unjátok de alig van időm és minél hamarabb kellene, szoval bocsánat és nagyon köszi aki tudna segiteni!!!<3
-
apholyon
aktív tag
Sziasztok! a kérdésem a következő lenne:
Szükségem van egy lehetőleg olcsó 4-es routerre (Diginetet szétosztani 3 felé).
Ajánlották ezeket/olvastam itt és tetszett:
D-link 604, SMC Barricade, Asus RX3041
Na most nekem smc volt és elromlott, bár ennek ellenére tetszett, a D-linkről sok jot/rosszat hallottam, az asust ismerősöm ajánlotta és maga az asus márka eddig nálam top7es.
Véleményetekre lennék kíváncsi hogy ezek közül vagy akár más tipus (csak olcso legyen, válság vanmelyik lenne a legjobb.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- sziku69: Szólánc.
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest