Hirdetés
- OLED TV topic
- Pánik a memóriapiacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mini PC
- ASUS blog: vezeték nélküli ROG egerek, akár profi babérokra törőknek is
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkess
őstag
válasz
Essejó
üzenetére
Igen, én ilyen "bedőlős" csávó vagyok ...
Persze ne feszegessük túl sokat ezeket a hasonlatokat - ugyanakkor az a "cseh kettős" utalásomnak sikerült telibe találni.Ui. itt nem egyszerűen arról volt szó, hogy "félreérthetően fogalmaztál". Ugye a hsz -emben volt az ÁK -s link és éppen arról ment a eszmecsere, hogy melyik verzió hogy olcsóbb. Itt jöttél a semmiből Te erre válaszul nekem és sikerült dobnod ugyanazt az ÁK -s linket (minek?) és azt a szösszenetet utánacsapni ...
Aztán jöttél puffogni. Egy sima "elnézést" vagy "nem neked szólt" - akár a kettő együtt és lapozhattunk volna ... E helyett "kanyarokba dőlünk be" még most is ...
A "svájci ÁFA -s témakörhöz". A lőtéri kutyát nem érdekli mennyi ott az ÁFA. Feltételezve, hogy a sima verziónak és a duo-pack -nak ugyanaz az ÁFA kulcsa leginkább arra nincs befolyása, hogy melyik a drágább (ezt annak idején én sem értettem minek citálta ide a szerző).
Ugye ott akkor a kolléga említette, hogy Nála a svájci árak a relevánsak - én meg honnan tudtam volna előtte amikor az árakat linkeltem ... Ezt csak arra hoztam példának, hogy ez a 2 db AX92U vs AX92U Duo-Pack ár elemzésekor nem először és nem másodszor állnak belém hasonló f@sságokkal ...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Bontatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Persze ne feszegessük túl sokat ezeket a hasonlatokat - ugyanakkor az a "cseh kettős" utalásomnak sikerült telibe találni.
Gubek-Einste
Dr.NX