- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
válasz
Victoryus94 #84162 üzenetére
tudom hogy nem leszek népszerű ezzel de ha nem kell wifi, dróton viszont kell a kakaó én elméláznék a helyedben egy építésen. 20-25 környékén már simán össze lehet dobni használt alkatrészekből úgy hogy nem nagyon kell keresgélni. szoftvernek meg igazából ami tetszik, OpenWRT is van x86-ra, pfsense, de ha nem idegenkedsz tőle valami lightweight general porpose linux disztró aztán azt konfigurálsz be amit akarsz.
ja, a keretbe egyébként simán belefér egy kisebb RPi4 (1-2G RAM) és egy USB3-Gigabit vezérlő. innen kb meg ugyanaz mint amit fentebb írtam, a wifit meg letiltod rajta. -
válasz
Victoryus94 #84162 üzenetére
Asus AC65P megfelelő lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest