Hirdetés
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
woodworm
üzenetére
Openwrt-vel mi a bajod?
Az hogy bizonyos értelemben felügyeletlenek.Ugye volt erre is példa, hogy X év elteltével derült ki, hogy átjáró ház, ha emlékeim nem csalnak. És még csak reklamálni se tudsz, hiszen le van írva, hogy nem vállalnak felelősséget. A gyártóval se veheted fel a kapcsolatot, mint support hiszen nem az ő általuk preferált FW használod. Tehát veszel egy Eszközt X összegért, felteszel egy Openwrt, ezzel elveszted a garanciát, probléma esetén, és ha meg makkan az eszköz, akkor kuka. Lehet venni ismét egy eszközt.
Hogy mennyire lehet beállítani, nem tudom. Egyszer néztem egy tomato FW, kereken 30 percig, aztán inkább vissza az eredeti, mert nem megfelelően működöt. Mindegy, én elhatárolódom ezektől a CFW-től. Mert amennyi időt, energiát bele fecől az ember, már egy normális eszközt is majdnem lehet kapni, de legalábbis egy olyan eszközt, amire a későbbiek folyamán, lehet normálisan építkezni, anélkül, hogy heterogén hálózati eszközöket használna az ember. Tudom, igény, de legfőképpen pénz függő.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam Deck
- Gaming notebook topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium, 87% akkumulátor, Tactical Aramid tokkal, fóliával
- Ryzen5 win11 PC(RX6400/16gb/SSD/win11/Ryzen5-1600)
- MacBook Air 13" - M4 - 16 GB - 256 GB - 3 ÉV GARANCIA
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gubek-Einste
Dr.NX