Hirdetés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
- Mini PC
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Arrow Lake az asztalon: Core Ultra 9 285K
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Igen, viszont egy ilyen hálózat ára simán a 200-250 ezret is megugorja.
Ez azért nem egészen így van. Ki lehet ezt olcsóbban is hozni, nyilván igény, és pénztárca függő.
Pl Edgemax Erlite és unifi AP az max 80.000Ft De írhatnám az EDGEMAX SFP és unifi AP. ugyan ennyi.Már amennyiben az ehhez szükséges tudásod is megvan, mert ugye ezeknek az eszközöknek az adminisztrálása nem három klikkelésből áll. Ha jól tudom Te is éppen hasonló gondban vagy, nem találsz kellő tudású szakembert, aki tudna segíteni a hálózatod aprólékos beállításában, az igényeid szerint.
Ebben egyet értek, nem mindenki hálózati rendszergazda, ami az én problémámat illeti. Az picit összetett, mivel valaki kifejezetten vadászik rám,akinek rendkívül kifinomult eszközei vannak arra hogy elérje célját, ez még egy szakembernek is szerintem .... Ami WIFI részét illetően olyan lakókörnyezet ahol előszeretettel megy a deautentikációs támadás, és phirsing. stb... De a wifi része érdekel a legkevésbé, mert megoldom egyszerűen, céltudatosan üzemeltetek wifi hálózatot. Ami a vezeték részét illeti, ha modemre megy a flood, azzal nem tudok mit kezdeni. Ugyanakkor fontosnak tartom megemlíteni hogy kb 80%-ban visszaestek azóta a támadási kísérletek amióta ezeket az eszközöket használom. Úgy hogy nem vagyok hálózati rendszergazda.És azt is hozzá teszem, nekem nagyon sokat segítettek ezek az eszközök releváns képet adni arról, mi is történik valójában. Ezt egy Asus N18-al nem igazán sikerült feltérképezni. Igen jól tudod, keresek olyan embert aki probléma orientáltan megfelelően be állítja nekem, hogy elérjem a 90%-os biztonságot. azért nem 100% mert lehetetlen.
[moderálva]
[ Módosította: Intruder2k5 ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mini PC
- Melyik tápegységet vegyem?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen SSD-t vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen egeret válasszak?
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Gamer Pc - Ryzen 7 3800X, RTX 3060ti, 16gb RAM
- Acer Nitro 5 Gamer Laptop - 15,6 FHD IPS 144hz/ i7 10750H/ 32GB RAM/ RTX 3050Ti/1,5TB SSD
- Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Samsung Odyssey G9 49" Oled 240Hz G-Sync, FreeSync VRR Gamer monitor Eladó
- Eladó LG OLED G4 55'' (OLED55G48LW) 3 ÉV GARANCIA
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gubek-Einste
Dr.NX