- Milyen házat vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Projektor topic
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszkaar
csendes tag
válasz
bluemirage #60021 üzenetére
Bocs ha nem voltam érthető, azért írtam ide, mert a megfelelő típus(ok) kiválasztásához kell először segítség. MAC-address szűrés, ilyesmi, azért megy
Konkrét típusokat tudnátok ajánlani, amiben legalább a sávszélesség szűrés egyszerűen kivitelezhető tehát?
Családi házas környezet, nincs teleszórva a környék, kölkök viszont időnként meglepően sok eszközzel képesek csatlakozni egyszerre (latop/telefon/tablet szorozva néggyel) plussz a felnőttek laptopjai, nameg időnként vendégek.
Gondolom dualband router lesz, ezekhez már dualband repeater is szükségeltetik? RT-N12 repeaterként akkor kilőve pl.?
Köszönöm, Osz
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest